More

  RECENTE POSTS

  Grote Speeldoos is Groot

  Speeldoosje is normaal het koosnaampje dat Flepz0r gebruikt voor zijn wisselende roedel stagiaires, maar we hebben het hier wel degelijk over een speeldoos.

  Een hele grote speeldoos zelfs én jij mag er aan zitten! Het zien van de Music Construction Machine kost overigens je wel een retourtje Wroclaw. En het is niet de eerste speeldoos waarmee Niklas Roy los ging. Eerder gebruikte ie een normaal formaat, maar dan wel weer aangedreven door waterkracht.

  Mocht je soweiso denken dat ie nu op zijn zelfvoldane luie aarsch zit, nein nein nein! Zo maakte hij ook de onmisbare op afstand bestuurbare bierkrat, een heule grote flipperkast en de Dokumat 500 (maakt automagische retevisies voor hen die geen Frodooh in de redactie hebben).

  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/272097839″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]


  Goedverdoeme wat is die Niklas Roy een handige donder! Meer donder dan handig is natuurlijk Ed Baars met zijn Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen, en dan is er nog Ed zijn antilichaam Bert Aars. Hebbie ook wat uitgevonden? Laat het zien op het Reetbook, ons duimpje staat altijd omhoog. Heb je geen vrienden? Open dan een Twitter-account en doe alsof je bestaat. Dat werkt prima, we doen hetzelf ook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN