More

  RECENTE POSTS

  Grote Geert wil soldaten op stations

  Geert droomde vannacht weer eens van zijn knieënschietende stadscommando’s. Soldaten die gewapend door de straten patrouilleren. Net als in zijn Israël. Want hoe heerlijk kan het leven zijn? Bent u wel eens in de metro van Parijs geweest? Heeft u daar ook die groepjes zwaar bewapende soldaten gezien? Daar kan het dus wel: wat meer (leger)groen op straat zien daar waar het blauw het laat afweten! Het geweldige gevoel van vrijheid en veiligheid dat daarvan afspat. Wij burgers hebben niets aan de melding “op een na hoogste alarmfase”. We dienen beveiligd te worden door meer controle op straat. Tevens is dat ook een signaal naar de extremisten. Beetje jammer dat “onze jongens” nu eerst naar Irak moeten en bij thuiskomt zich meteen moeten melden aan het Oostfront. Maar misschien dat Pro Patria en sergeant Lucassen tot die tijd uitkomst kunnen bieden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  13 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  13 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  26/09/2014 - 10:50 10:50

  Geert heeft wel een heel vreemde logica: “Ik wil dat onze burgers zich weer veilig voelen op straat en ook in de stations” en dan stelt hij voor militairen te posten? Blijkbaar werkt dat bij hem anders dan in mijn brein, maar als ik gewapende militairen op straat (stations, winkelcentra, …) zie, voel ik me behoorlijk onveilig.

  Dat nog even los van de daadwerkelijke veiligheid: De regering stelt vast dat geüniformeerde militairen doelwitten zijn, dus dan wil Geert die doelwitten neer gaan zetten op de plaatsen waar veel burgers bijeenkomen. Het lijkt wel alsof Geert graag wil dat er veel burgerslachtoffers gaan vallen.

  fishbowl
  26/09/2014 - 11:05 11:05

  @Bismarck: Geert wil alleen maar dat het “islamprobleem” zo veel mogelijk wordt uitvergroot en (de bestrijding en/of impact ervan) zo zichtbaar mogelijk is, want dat is koren op zijn molen.

  fishbowl
  26/09/2014 - 11:06 11:06

  Geert met z’n zuster op een houtvlot, me dunkt.

  Broeder Bolognese
  26/09/2014 - 11:17 11:17

  Ik voel me bijzonder veilig. Zolang Geert zelf niet is afgeslacht heeft niemand anders in Nederland iets te vrezen lijkt mij.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/09/2014 - 11:29 11:29

  En hop, het is Greet weer gelukt: extra aandacht, zelfs op de ercees.

  Charlietoffert
  26/09/2014 - 12:00 12:00

  Lomp beleid.
  Eerst beloven meer blauw op straat te zetten, tegen de verslechtering op straat.
  Vervolgens niets doen, eerder 3000 politiemannetjes ontslaan
  Verbaasd zijn dat het niet beter gaat op straat.
  Dat de roep om hard politieingrijpen groeit.
  En dan bij ISIS ellende op straat opeens meteen beginnen met militairen…
  *zucht*

  Begin nou eerst eens gewoon met meer blauw op straat. En dan gewoon doen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/09/2014 - 13:40 13:40

  Maar het was juist te gevaarlijk voor Militairen op straat geworden.
  Als goed Hollands poldercompromis komen die soldaten dan natuurlijk in burgerkloffie op de stations te staan; de wapens verborgen onder hun kleren; anders kunnen ze alsnog herkend worden.

  Veel soldaten zijn van allochtone afkomst (2e of 3e generatie).

  Dus als je straks iemand met een Noord Afrikaans kleurtje op het station ziet staan, zenuwachtig om zich heen kijkend, met een geweer onder z’n jas verstopt, roep dan vooral niet de politie.

  Weirdoinventor
  Lid
  26/09/2014 - 14:44 14:44

  Ha, eindelijk, een mooie opening om de volgende stap richting een politiestaat te zetten. Of een legerstaat dan, nog beter…

  Weirdoinventor
  Lid
  26/09/2014 - 14:53 14:53

  *Is enigzins van verbazing bekomen*.

  Maar het blijft vreemd. Die gast zal best slim zijn, dus dat betekent dat hij dit proefballonnetje oplaat terwijl hij prima weet dat we voor politietaken zoals beveiliging van de openbare ruimte speciaal getrainde eenheden hebben, beter bekend als “de politie”, en dat het inzetten van militairen in hun plaats de situatie alleen maar kan verslechteren. Dus hij wil een gevoel van onveiligheid creëren onder zijn achterban, en gebruikt daar een verhaal voor waarvan hij weet dat ze het zouden kunnen doorzien als ze er vijf minuten over na zouden denken? Die gozer heeft ook niet echt een hoge pet op van zijn eigen fans dan…

  Ome Mc
  Lid
  26/09/2014 - 15:28 15:28

  Nee, Weirdo, Geert zet continu in op dingen die grondrechten ondermijnen omdat een totalitaire staat gewoon goed werkt bij zijn eigen achterban. Zoiets als de basisregels interesseert die gasten niet en juist *daarom* scoort hij goed, want Geertje zegt tenminste wat zij denken en komt niet met beperkte linkse PvdA-maatregelen.

  Dat de boel alleen maar verslechtert als je het leger inzet komt niet in zijn achterban op – PVV-hardliners verafgoden het leger, dus het leger inzetten lost alles op. Het liefst sturen ze direct de commando’s op de Schilderswijk af..

  Bismarck
  26/09/2014 - 16:10 16:10

  “Geert zet continu in op dingen die grondrechten ondermijnen omdat een totalitaire staat gewoon goed werkt bij zijn eigen achterban.”

  Zozeer zelfs, dat zijn achterban niet precies weet wat ze liever hebben: Greet voor premier of toch liever een kolonelsregime, zo blijkt ook uit deze poll op zijn fanwebsite.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/09/2014 - 16:44 16:44

  Geert z’n achterban is van het soort dat hunkert naar een sterke man.

  En zoals we in alle landen waar zo’n sterke man al een tijdje de scepter zwaait kunnen zien, moeten daar constant soldaten op straat rondlopen om de orde te bewaren.
  In eerste instantie voor de veiligheid van de burger, maar al spoedig om eventueel gemor van diezelfde burger over de sterke man de kop in te drukken.

  Flappie
  26/09/2014 - 22:08 22:08

  Geert was toch van de caviapolitie tegen alle wereldproblemen? /Flappie confused

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN