More

  RECENTE POSTS

  Groningen haat op sekswerkers.

  Als ze in Groningen niet mensen met een uitkering laten opdraven om bij wijze van oefening bij de plaatselijke Lidl gezond eten uit het schap te rukken zijn ze wel dik aan het haten op sekswerkers.

  Want hoeren, die zijn echt super stom vinden ze in Groningen stad. Die moeten we niet willen met z’n allen. En daarom komt de gemeente Groningen met een stapel stupide regeltjes en bepaaldingen waaraan sekswerkers in Groningen moeten voldoen. Zo mogen toezichthouders lekker binnen zonder klopppen als ze ergens misstanden vermoeden, worden sekswerkers aan een tribunaal van GGD, MDJ en een toezichthouder prostitutie onderworpen, mogen ze sowieso niet werken als ze moeite hebben met rekenen (maar niemand zit dan ook te wachten op een hoer die aftrekken moeilijk vindt) en prostituees uit Groningen mogen voortaan enkel nog aangifte doen van misstanden als ze beloven afstand te doen van hun inkomsten: het wordt vrijwillige sekswerkers onmogelijk gemaakt nog contact te hebben met politie als hen iets naars overkomt. Dit past in het dwang en drang beleid dat ze in Groningen inzetten om iedereen die een baan heeft die niet perse in het Groningse ideaal beeld past tot andere gedachten te dwingen. Dat gaat natuurlijk problemen opleveren, maar dat boeit ze in Grunn niet zo enorm erg.

  kwetsbaarheid van vaak beschadigde vrouwen en beëindiging van de tippelzone te willen bereiken door prostituees te willen bewegen tot uitstappen en waar mogelijk een traject van dwang en drang in te willen zetten

  Belangenvereniging voor sekswerkers @PROUDnl is daar niet zo heel erg dol op en klom in de pen om ze in Groningen eens danig van repliek te dienen. In het kort komt het hier op neer. “De keuze voor het soort werk verschilt per persoon en kan afhankelijk zijn van omstandigheden en mogelijkheden. Het onmogelijk maken van een bepaalde vorm van (legale!) arbeid of hier hoge barrières voor opwerpen, wil niet zeggen dat de mensen die hier al een keuze voor hebben gemaakt, het niet zullen doen. Het werk ontmoedigen zal hun veiligheid, positie en gezondheid alleen maar verslechteren”.

  Ik denk waar we ons vooral bewust van moeten zijn is dat Groningen op deze manier niet alleen mensen rechten schendt maar ook bewust mensen in gevaar brengt. Er is hier sprake van discriminatie en uitsluiting. En dat lijken ze in Groningen of niet door te hebben of prima beleid te vinden.

  Iets wat we alleen maar kunnen onderschrijven. Het kan niet zo zijn dat er anno 2016 moeite wordt gedaan om mensen die vrijwillig een legaal beroep uitoefenen onder de noemer drang en dwang het werken onmogelijk te maken en ze de illegaliteit in te dwingen. Met alle gevolgen van dien.

  Meneer de Greef heeft wel vaker een mening. Zoals deze. En deze Ook houdt hij van een trucje op z’n tijd. Ook altijd lachen met Retecool? Like ons de moeder op Facebook. Thanks boyo.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  25/03/2016 - 15:53 15:53

  Ik zou die hele nota wel eens willen lezen. De volgende parel vond ik in een artikel hierover van het Groninger Nieuws, “Ook wordt een bezoek aan prostituees van niet-vergunde prostitutiebedrijven strafbaar”
  Laat die even bezinken en stel je eens voor dat we die op het hele bedrijfsleven van toepassing maken. Zie je de enorme kostenbesparing al voor je? De klant die naleving van de vergunning, voedselveiligheid, milieuregels en arbo controleert. Alle controleurs naar huis en blijkt er later iets mis te zijn dan straf je de klanten die daar toch iets gekocht hebben keihard af.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN