More

  RECENTE POSTS

  GroenLinks Amsterdam rookt wiet in fractiekamer

  Echt, dat kan gewoon niet anders. Of ze hebben allemaal zuurstofgebrek gehad tijdens de geboorte. Ik weet niet zeker, maar er moet gewoon iets niet in orde zijn met die gasten daar in het Amsterdamse.

  Ja, maar waarom dan ome Reet? Hoor ik jullie massaal, al wiet rokend, vragen. Nou Rutger Groot Wassink, fractieleider van GroenLinks in Amsterdam, wil graag wethouder worden en dat probeert hij te bewerkstelligen door een totaal bizar verkiezingsprogramma te presenteren. Dat verkiezingsprogramma komt overigens niet alleen uit zijn eigen koker vol gekkigheden, want Tofik Dibi heeft met liefde meegeschreven aan dit manifest vol mensenhaat.

  Niet Welkom

  Want dat is dit verkiezingsprogramma, een manifest vol mensenhaat. Want onder het mom van socialisering en anti-racisme, wordt het ene bizarre voorstel na het andere bizarre voorstel gedaan. Zo moet Keti Koti een nationale feestdag worden. Want iets dat honderden jaren geleden is gebeurd, moet jaarlijks ingewreven worden bij het blanke deel van de bevolking. Uiteraard is Zwarte Piet niet welkom in Nederland, maar dat mag geen verrassing heten. Wie ook niet welkom zijn, zijn auto’s. Die moeten wat GroenLinks betreft volledig uit de stad verbannen worden. Om dat te bewerkstelligen willen de marxisten wil GroenLinks de komende vier jaar 10.000 parkeerplaatsen opheffen. Daarbij mag er op de ring van Amsterdam maximaal nog maar 50 kilometer per uur gereden worden. Oh ja, ik vergeet nog wat, toeristen zijn ook niet meer welkom, want er moet een hotelstop komen in de stad en feestvierders kunnen ook de tyfus krijgen, want er moet een algeheel verbod op consumentenvuurwerk komen.

  Wel Welkom

  Wie wel welkom zijn asielzoekers. Het beleid van de stad moet veel barmhartiger worden voor asielzoekers. Om discriminatie aan te pakken (in principe natuurlijk een prima punt), wil GroenLinks de aangiftebereidheid verhogen. Dat de politie en het OM de enorme stroom aangiftes over van alles en nog wat, nu al niet meer aankunnen is jammer maar helaas. Ook welkom zijn schuldenaren, want de gemeente wil die schuld namelijk afkopen. En het kan nog gekker. Ook mensen die in de bijstand zitten hoeven daar geen tegenprestatie voor te leveren. Maar wacht! Ze hoeven zelfs niet meer te solliciteren, maar je mag als bijstandtrekker wel lekker bijverdienen.

  Radicaal

  En zo wil GroenLinks van Amsterdam een radicale, groene en vrije stad maken. Wat ik me vooral afvraag is wie dat moet gaan betalen (oh wacht, de gemiddelde belastingbetaler). Wat ik in ieder geval wel weet is wie het niet gaat betalen en dat is voor de doelgroep van dit verkiezingsprogramma. Heb je overigens zin om eens lekker voor de nephaard (want anders extreem vervuilende uitastoot) een stukje fictie naar demense toe te lezen, dan is het de moeite waard om het GroenLinks verkiezingsprogramma eens door te bladeren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  19 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  19 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  14/09/2017 - 16:14 16:14

  Dat van die auto’s is begrijpelijk. Het centrum van Amsterdam is te klein om je kont te keren. Laat die kudde grachtengordeldieren maar op hun bakfiets boodschappen doen en hun auto lekker in het transferium parkeren.
  Maar om nu parkeerplekken te sluiten is natuurlijk half werk. Gewoon borden plaatsen: verboden in te rijden voor vehikels met 19e eeuwse verbrandingsmotoren.
  Man, je zou bijna denken dat ik Groen Linkser ben. Maar op dit vlak haal ik ze keihard links in!

  Keta Koti doet me niets, maar als de zwarte pieten zelf al niet welkom zijn, waarom dan vieren?

  hangmat
  hangmat
  Gast
  14/09/2017 - 16:18 16:18

  het lijkt me wenselijk dat amsterdam de republiek uitroept en zich afschijt van de rest van nederland.. beter kwijt dan rijk die gasten.. hek er omheen en alleen toegankelijk met een kaartje.. binnen een jaar liggen ze in hun eigen stront te rollen

  Monade
  Antwoord aan  Puh!
  14/09/2017 - 18:18 18:18

  WANT voor in de WakkerPedia!1!!

  Ree-heet, wanneer kan ik eindelijk zowel ploatjes in de WakkerPedia zetten en anonieme vandaaltjes autobannon?

  Ketsman
  14/09/2017 - 17:53 17:53

  De auto als statussymbool, dat is toch ook wel een monument van menselijke domheid. Blow maar raak, we gaan toch allemaal kapot.

  behanger, Musicaldeskundige
  Beheerder
  14/09/2017 - 18:52 18:52

  Ik weet niet of je wel eens in het centrum van Amsterdam komt, maar het staat er werkelijk helemaal dichtgebouwd met geparkeerde auto’s. Echt elke kade staat er vol mee, meestal diagonaal geparkeerd.

  Bij gevolg is er een stoep van 80cm, die onderbroken wordt met trapjes op en af. Dus je moet als voetganger vaak de rijbaan op. Die rijbaan voor fietsers en auto’s is zo smal dat dat maar net past, dus je bent als fietser je leven niet zeker, en je moet doorlopend verwachten dat voetgangers vlak voor je de weg opstappen. Dat zou allemaal opgelost zijn als je die 3 a 4 meter die nu parkeerplek is, erbij zou pakken. Maar dat gebeurt niet, want parkeren levert geld op, en ondernemer zijn bang klanten te verliezen… alsof er één idioot is die met de auto naar het centrum gaat en denkt een parkeerplek te kunnen vinden. Nee, het zijn gewoon de Amsterdammers zelf die daar hun kar hebben staan, en elkaar vervolgens als fietsers naar het leven staan, aso’s als ze zijn.

  Dot is allemaal niet in redelijkheid op te lossen, totdat je gewoon toegeeft dat Amsterdam een 17e eeuwse stad is, met een stratenplan waarin niet is voorzien voor auto’s. Dus: gewoon weg met dat blik.

  En om de plannen compleet te maken, moet de metro van Isolatorweg naar CS doorgetrokken worden, zodat er een fatsoenlijke cirle line is.

  Trollbuster
  Antwoord aan  behanger, Musicaldeskundige
  14/09/2017 - 19:26 19:26

  Ik vind Amsterdam altijd makkelijk rijden hoor en een parkeerplaats is ook altijd wel te vinden. Zelfs voor een busje. Dat kan ik van veel andere steden (Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Leiden) niet zeggen. (Ik zeg dit als iemand die regelmatig met invaliden en ouderen rijdt)

  En ja, die metro moet er gewoon komen. net als een Oost-west lijn.

  Ketsman
  Antwoord aan  behanger, Musicaldeskundige
  14/09/2017 - 20:17 20:17

  Ga een rotterdammer maar eens uitleggen wat een stad is. Veel geluk. Je hebt meer kans de paus ervan te overtuigen dat jezus dood is.

  Ketsman
  Antwoord aan  Reet
  14/09/2017 - 20:30 20:30

  En jezus is je buurman zeker. Je moet niet zoveel drinken. Denk toch om de kinderen.

  grotesnor
  Antwoord aan  Ketsman
  15/09/2017 - 18:03 18:03

  Amsterdam is geen stad. Amsterdam is een uitgaansgebied voor lutsers.

  Ketsman
  Antwoord aan  grotesnor
  15/09/2017 - 18:07 18:07

  Rotterdam staat zo dicht bij België, het bedreigt de Nederlandse genetische puree.

  En we weten allemaal wat er met Limburg is gebeurd.

  grotesnor
  Antwoord aan  Ketsman
  15/09/2017 - 18:48 18:48

  De enige reden dat Amsterdam nog inwoners heeft is dat ze te dom zijn om de uitgang te vinden.

  Ketsman
  Antwoord aan  grotesnor
  15/09/2017 - 18:51 18:51

  Ik had Rotterdam aan België gegeven voor hun verjaardag, ze hebben het gelijk weer teruggegeven.

  Ketsman
  Antwoord aan  grotesnor
  15/09/2017 - 19:03 19:03

  Ik heb het opgezocht in het retecool archief, “rotterdam”betekent in het oud-Chinees/Belgisch “niet een stad”.

  Flappie
  Antwoord aan  Reet
  14/09/2017 - 21:37 21:37

  Amsterdammerts. Waren die niet allemaal metrosexueel dan?

  Ketsman
  Antwoord aan  Flappie
  14/09/2017 - 22:25 22:25

  Feyenoord heeft weer verloren.

  Leukoplast
  Leukoplast
  Gast
  15/09/2017 - 12:44 12:44

  Met een beetje fatsoenlijke file, haal je de 30 toch al niet, dus dat is makkelijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN