En toen was de E-Guldencampagne klaar en waren alle trouwe Retecoollezers tot duizend guldens rijkerder! En zoals altijd als u ergens aan meedoet, dan wordt het een succes en derhalve heeft de E-Gulden foundation besloten om doorrrrrr te gaan met gratis geld uitdelen.

Inmiddels heeft de E-Gulden overigens (heel even) de 31 dollarcent aangetikt deze maand, dus heeft u niet naar ons geluisterd dan bent u zo’n 300 USD misgelopen. Maar, niet getreurd, het kan altijd nog. Want de campagne gaat door tot einde jaar!

Zorg dat je de laatste versie draait van hier. En je moet even je coin.conf aanpassen en dit toevoegen:

uacomment=uw EFL-rekeningnummer
addnode=dnsseed6.egulden.org

Daarmee zijn ook problemen met de telling gefixt (want daar hadden zekere mensen last van) en je hoeft ook niet meer je IP adres steeds te bevestigen. En daarna hier even aanmelden. Belangrijk verschil met de vorige campagne, is dat je (als je deelgenomen hebt) je moet aanmelden voor de nieuwsbrief en dan minimaal je zus op moet geven om ook de wallet te draaien. Die hoeft alleen maar d’r naaktfoto’s aan de redactie te sturen en de wallet te draaien, de nieuwkomers hoeven dus geen nieuwe mensen te zoeken (maar dat mag natuurlijk best).

Belangrijk is dat je de laagste van de volgende drie opties begin januari gestort krijgt:

1: 1000 EFL
2: Je eigen uursaldo
3: De som van de saldo’s van de mensen die je hebt aangebracht en jouw email hebben ingevuld als hun ambassadeur

Als je zus dus alleen maar pornhub kijkt en de wallet niet draait krijgt ze niets 14 guldens (en jij ook, want haar 14 uur wallet draaien in 2 maanden is dan ook jouw uitbetaling). Doet de ganse familie mee, dan krijgt iedereen tot 1000 EFL en jij iig zeker ook.

Vragen? Knal ze hieronder. Geen zus? Knal het emailadres dat mensen mogen gebruiken die nog niet aangemeld waren in de comments en help elkaar.

12

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
5 Reacties
7 Reacties op reacties
1 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TimMonadeFlepz0rFlorijnKetsman Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Monade
Eindbaas!
Eindbaas

[Ik begrijp het nu wél, Flepz0r]

4) Er wordt in de tweede fase maximaal EFL 100.000 onder de ‘ambassadeurs’ en maximaal EFL 100.000 onder de nieuwkomers verdeeld. Deze fase duurt ruwweg 1414 uur. Zijn er dus meer uren gedraaid dan 1000 per deelnemer, meer ‘ambassadeurs’, of meer nieuwkomers, wordt elk budget naar rato verdeeld, en kan dus per persoon lager uitvallen dan EFL 1000.

5) Om de mensen aan te moedigen om de rit uit te zitten, wordt er onder de ‘ambassadeurs’ en de nieuwkomers nog eens EFL 100,000 verdeeld als de e-gulden in week 52 constant € 0.15 waard is. Dit is de ‘eindejaarscampagne’.

Om dit laatste voor elkaar te krijgen, moet je elke Cyprus-Rus die je tegenkomt aanmoedigen om zijn zuur gestolen roebels om te zetten in bitcoin om daarmee de e-gulden markt te bespelen, Flep.

/Hiero EFL 1039 => BTC 0.028, want jammergenoeg de BCC-pump van afgelopen vrijdag gemist

Ketsman
Newbie
Ketsman

Er is iets serieus mis met die eguldens. Ik ben stinkend rijk, maar ik heb nog steeds geen vrienden.

Florijn
Florijn

Ik zou niet weten hoe mij zus de koppeling met mij zou moeten leggen….
Pls. explain.
En waar kan ik mijn saldo opvragen? Dat is ook wel handig.

Monade
Eindbaas!
Eindbaas
Vamos
Newbie
Vamos

Opnieuw aangemeld. Ik hoop dat alles goed is ingesteld nu.
Bij de vorige campagne 414 eGuldens weten te krijgen, maar ik weet niet helemaal zeker of alles nu wel goed staat (het ‘aan te passen’ coin.conf-bestand bestond bijv. niet).

Vamos
Newbie
Vamos

“Geen zus? Knal het emailadres dat mensen mogen gebruiken die nog niet aangemeld waren in de comments en help elkaar.”

decks16@hotmail.com