More

  RECENTE POSTS

  Grapjas leert hond nazigroet en moet naar de gevangenis

  De titel van deze post vertelt eigenlijk alles al. Markus Meechan, een pannenkoek uit Schotland met oud ijzer in zijn gezicht, heeft een vriendin en die vriendin heeft weer een mopshond.

  Het leek Meechan ontzettend grappig om die mopshond een paar dingen te leren, zoals opspringen zodra Meechan zegt: “Gas the Jews” (HAHAHAHAHA …) en een Hitlergroet uitbrengen zodra Meechan zegt: “Sieg Heil” (HAHAHAHAHA …). Inderdaad, buitengewoon onsmakelijke grappen en het heeft Meechan ongetwijfeld enorm veel tijd gekost om de mopshond in kwestie (die van nature vrij hardleers zijn) deze zaken bij te brengen.

  Vervolgens leek het Meechan ook heel erg grappig om een video van deze “pranks” op Youtube te zetten. Alles onder het mom van een grap en, naar eigen zeggen, voornamelijk om zijn vriendin te zieken. Niet iedereen was gecharmeerd van Meechan’s grappen, zoals zijn werkgever bij een callcenter. Nadat betekend werd dat Meechan zijn mopshond wat truukjes had geleerd en dit op youtube te zien was, werd hij op staande voet ontslagen.

  Maar daar bleef het niet bij. Meechan werd gearresteerd wegens het plegen van een “hate crime”. Saillant detail is dat op het moment dat Meechan de video op Youtube plaatste, hij slechts 8 volgers had, maar zodra de video door reddit werd opgepikt, ging het uiteraard opeens heel hard. Ten tijde van zijn arrestatie was de video al 3,3 miljoen keer bekeken. De rechercheur die Meechan heeft opgepakt, had er het volgende over te zeggen:

  I would ask anyone who has had the misfortune to have viewed it (the video) to think about the pain and hurt the narrative has caused a minority of people in our community. The clip is deeply offensive and no reasonable person can possibly find the content acceptable in today’s society

  Hoe onsmakelijk de grappen van Meechan ook zijn, het lijkt me geen reden om veroordeeld te worden tot een gevangenisstraf. Maar daar denkt de rechter in Schotland blijkbaar anders over. In de onderstaande video vertelt Tommy Robinson over de veroordeling van Meechan. Robinson heeft Meechan gisteren bijgestaan tijdens zijn proces en het kan aan mij liggen, maar dat lijkt me niet in het voordeel spreken van Meechan. Tommy Robinson is namelijk een veroordeelde vechtersbaas, maar ook nogal extreem rechtse branieschopper en daarnaast de oprichter van de European Defence League.

  Gisteren is Meechan dus schuldig bevonden aan het plegen van een zogenaamde “Hate Crime”: het leren van de Hitlergroet aan zijn mopshond en het laten reageren van die hond op de woorden “Gas the Jews”. De kans bestaat nu dat Meechan hiervoor een jaar de cel in moet. Op 23 April krijgt hij te horen of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Een petitie om Meechan uit de gevangenis te houden loopt overigens niet heel erg hard (1000 handtekeningen in 10 maanden, zelf Henk Krol kreeg in korte tijd veel meer handtekeningen bij elkaar verzameld). Wordt wellicht vervolgd (en we zijn hier heel blij dat Wakkerpedia blijkbaar nog niet echt is opgemerkt door SJW’s of andere beroeps-gelijkhebbers).

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/03/2018 - 17:25 17:25

  De Kop boven dit artikel mist het woordje misschien.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/03/2018 - 10:01 10:01

  Smakeloos maar om daar nou een gevangenisstraf voor op te leggen…
  Nu zijn er landen waar je voor minder achter de tralies verdwijnt (meestal als je iets onaardigs zegt over de plaatselijke dictator) maar van Schotland had ik dit niet verwacht.
  Wat betreft Wakkerpedia. Dat is satire en dan ligt het toch net even anders. Het probleem daar is dat hoewel de satire van Wakkerpedia afdruipt, juist die SJW’s het vaak niet herkennen. Dan heb je nog maar 1 humorloze rechter nodig en je zit in de problemen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN