More

  RECENTE POSTS

  Grand Theft Auto spelen als pacifist – gamereview

  Zoals u wellicht weet wordt er tijdens de Retecool Redactieuitjes nogal eens gegamed. Naast dat er volledige ossen geschild boven gloeiende kolen hangen teneinde de honger te bestrijden. En we drinken daar een ijskoude *plop* bij natuurlijk.

  Vandaag voor deze lome zaterdag een stukje over het eerste, games. Want, zo zal u mogelijk opgevallen zijn als u zelf wel eens achter een game gezeten heeft (bij de kapper) dat de gemiddelde game nogal hoog scoort op de TSH rating. Inderdaad, de Tieten, Schieten en Helikopters rating van Jeroen van Inkel toen die nog alleen op de AM te beluisteren was.

  De game die daarin vermoedelijk uitblinkt is Grand Theft Auto. Voorwaar niet een game waar je met je polder- en overleginsteek veel gaat bereiken.

  Vandaar dat het echt hilarisch is om deze game eens door de ogen van een pacifist te bekijken. En dat kun je nu doen. Even dat playknopje beroeren.

  Games. En meningen. Wij doen daaraan. Met een hoofdletter M. Ook houden wij van meisjes in schoolgirl outfit. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook, maar vergeet ons niet te likken. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  23/04/2016 - 14:40 14:40

  Hoe moet je niet schieten?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN