More

  RECENTE POSTS

  Gouverneur van Washington: “Trump is een staatsvijand”

  De Gouverneur van Washington heeft Donald Trump een “vijand van de Verenigde Staten” genoemd.

  Naar aanleiding van het, door de rechter inmiddels ontkrachte, inreisverbod, noemde Jay Inslee het beleid van Trump ‘grove incompetentie’ en een ‘hoogst illegale daad’. Jay Inslee is lid van de democratische partij en sinds januari 2013 de gouverneur van Washington. Bij de verkiezingen in 2016 werd hij herkozen door 54% van de kiezers. Hieronder de video:

   

  The Governor of Washington just declared Donald Trump an enemy of the United States.This is powerful.(y) (y) (y) our page at Groopspeak for more – and SHARE!

  Geplaatst door Groopspeak op zaterdag 28 januari 2017

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  29/01/2017 - 16:44 16:44

  Wat ik zo lees wordt er aangestuurd op een rechtzaak ‘Washington State v United States’ kan nog leuk worden, dus wordt ongetwijfeld vervolgd.
  O, en de Trump krijgt de vrije stoel in het hooggerechtshof ook niet zo makkelijk gevuld omdat hij 60 stemmen in de senaat nodig heeft.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/01/2017 - 11:06 11:06

  Een van de redenen om niet op Trump te stemmen was dat het een olifant in een porseleinkast zou zijn. Dat werd door veel Amerikanen weggewuifd als onzin; ophitserij van een linkse pers.
  Nu staat hij Trump er al een week in en na zich een paar keer lomp omgedraaid te hebben is er al een hoop aan diggelen.
  “Zie je wel!” brullen de tegenstanders. “Dat hadden we toch gezegd”.
  Trump kan dat eenvoudig pareren met “Je kunt geen omelet maken zonder eieren te breken”; kleine vervelendheden om een groter doel te bereiken.
  De achterban heeft er geen enkel probleem mee want het raakt ze niet. Een huilende Iraanse man op TV? So what, zeker betaald door CNN om een potje te gaan staan janken. En gelul over ongrondwettelijkheid is gewoon weer de elite die de verkiezingsnederlaag nog steeds niet geaccepteerd heeft. Next…

  Echt problematisch wordt het pas als de economie problemen gaat ondervinden. Als ondernemers in Trump-staten omzetdaling krijgen vanwege de handelsbeperkingen en er onvoldoende Mexicaanse arbeiders te vinden zijn.
  Dan moet Trump of de boel terugdraaien of een ander de schuld geven. Ik denk het laatste en daar komt ie dan nog mee weg ook zeker als Fox-news hem volkomen gelijk geeft.

  Monade
  30/01/2017 - 17:28 17:28

  O joy! Op Retecool voel ik me tegenwoordig Een halve Carl Benjamin qua gewicht en een dubbele Carl Benjamin qua intelligentie en wereldwijsheid.

  Het inreisverbod is a) legaal, b) getuigt van gezond verstand (zie de aanslag gisteren in Quebec), c) tijdelijk (90 dagen), c) niet gebaseerd op religie maar op basis van terrorisme-risico, d) heeft precedenten (oa Bush jr en Obama deden het ook zonder dat erover werd gemekkerd), e) is deels ontkracht wat niet wordt betwist door Trump & Co., f) andere landen deden en doen het ook zonder dat erover werd en wordt gemekkerd door domlinks.

  Stelletje juffershondjes.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN