More

  RECENTE POSTS

  Goh, je verwacht het niet: Kooiman en Bontes willen Target Blue Eye verbieden.

  Vanmorgen maakte ik er nog een beetje een gebbetje van, met m’n “je verwacht het niet“, maar nu moest ik deze post er gewoon mee beginnen.

  We worden namelijk ingehaald door de werkelijkheid. Want waar ik in mijn post over het falen van het C2000 mobilofoonsysteem nog een “grapje” maakte over het verbieden van het Target Blue Eye apparaatje waarmee criminelen gewaarschuwd kunnen worden door naderende hermandad, willen inmiddels de lichtende Kamerleden Nine Kooiman (SP) en Louis Bontes (Groep Bontes/Van Klaveren) het apparaatje daadwerkelijk gaan verbieden.

  En dat terwijl er eigenlijk helemaal niets nieuws te melden valt. In 2013 werd er namelijk op het scannerforum al discussie gevoerd over het nut van de Target Blue Eye en de te verwachten doelgroep van de fabrikant:

  mmmmm 🙄 dit apparaatje zal toch voornamelijk vanuit een andere doelgroep interesse krijgen,  dan het bevorderen van de verkeersveiligheid…

  Maar dan nog. Wat gaat een verbod op dit apparaatje uithalen? Want sinds wanneer zullen criminelen zich ook maar iets aantrekken van het verbod op de verkoop van zo’n apparaatje.

  Op de Veluwe ontstaat inmiddels een probleem, want daar wonen blijkbaar 30.000 criminelen. De gemeenten Harderwijk, Ermelo en Putten zijn in 2012 even zo veel van dit soort apparaatjes uitgedeeld als test om te kijken of hulpdiensten zo sneller doorgang konden krijgen. Van onze informant ter plekke hebben we begrepen dat de apparaatjes al begonnen te mekkeren wanneer de politie zich op één kilometer afstand bevond. Wel is het opmerkelijk dat de politiecellen in de genoemde gemeenten sinds 2012 staan te verstoffen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  08/02/2016 - 23:31 23:31

  Jammer voor de hardwerkende Nederlanders die wel eens door willen rijden zonder meteen in een aflevering van Blik op de Wegmisbruikers te komen, verder treft dit niemand.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN