More

  RECENTE POSTS

  Gevechten kijken om extra zin te krijgen om naar gevechten te kijken

  Zaterdagnacht – of als u eerst gaat slapen en mega vroeg opstaat zondagochtend – is het weer zo ver; miljonairs gaan elkaar tot bloedens toe aan gort slaan om nóg meer miljoenen te verdienen. Zo veel vrijwillige zelfdestructie wil niemand missen dus gaat iedereen dit met volle aandacht kijken.

  Dat neemt echter niet weg dat het geen kwaad kan om stevig in de stemming te komen voor het grote gevecht tussen Conor McGregor en Donald “Cowboy” Cerrone. En hoe kom je in de stemming om gevechten (met bloed) te kijken? Exact, door gevechten (met bloed) te kijken. Nu was de firma UFC zo genegen voor de gelegenheid wat oude gevechten in het geheel (in hoge kwaliteit) te uploaden op hun YouTube-account, dus dat bespoedigt het kijkproces aanzienlijk.

  Hieronder de gevechten (met bloed):

  https://youtu.be/4ZDqC5JHyFE

  https://youtu.be/5G0l-_bv_HI

  https://youtu.be/sVsI1QxgeLs

  https://youtu.be/YJ-YjglRsMQ

  Als u nóg meer gevechten wilt kijken staan er meer volledige gevechten op het Spaanstalige kanaal van de UFC. Zoals de parel Jose Aldo vs. Conor McGregor. Waarbij Conor regerend wereldkampioen Jose Aldo  – die al tien jaar niets heeft verloren en nog nooit een UFC-gevecht heeft verloren – sneller lens slaat dan dat wij een mandarijntje pellen.

  https://youtu.be/5gVIvss8DNM

  https://youtu.be/AKi285bOjzQ

  https://youtu.be/NhBogcT_qtg

  https://youtu.be/GK49I1CEYGk

  https://youtu.be/hC-Ap05fKiE

  https://youtu.be/jKa8HUsK2iI

  https://youtu.be/akVC6PJ4a7U

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  16/01/2020 - 20:46 20:46

  Ik pas even tot er twee Duitsers tegenover elkaar staan (naar mijn vaders’gezegde: Dat is een goede dag, want dan krijgt er minstens eentje klappen).

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  17/01/2020 - 09:11 09:11

  mma is een barbaarse “sport” voor hersenloze idioten. En het dan raar vinden dat mensen het geen probleem vinden om tegenstanders die op de grond liggen kapot te schoppen, je krijgt het met deze bagger met de paplepel ingegoten.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/01/2020 - 09:42 09:42

  Je kunt je testosteron gebruiken om je vreselijk voor een vrouw uit te sloven in de hoop er een stevige beurt voor terug te krijgen. (Shirtloos houtblokken kloven of haar zware winkelwagentje duwen ofzo..)

  Maar je kunt je testosteron ook omzetten in agressie en iemand levenloos meppen. Veel gasten doen dat voor de lol, maar omdat er lieden zijn die een stijf jongetje krijgen van het kijken nar die slachtpartij en daar nog grof voor willen betalen ook, kun je er kennelijk een goede boterham mee verdienen.
  Helaas zijn de hersenen (die al magertjes begonnen) na een tijdje helemaal verpulpt en valt er niet zo heel erg bewust van dat geld te genieten, maar ach… dat boeit niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN