More

  RECENTE POSTS

  Gelderlander wil gratis content, krijgt waar het voor betaalt

  Als er iets irritant is, zijn het wel de duizenden wedstrijden die per jaar gehouden worden waarbij je iets moet doen waar je normaal een factuur voor zou sturen. Dit meestal om een minimale kans te maken op iets. Bijvoorbeeld om betaald te krijgen.

  Want waarom zou je 30 keer betalen voor content als je achteraf één persoon kunt betalen. Heb je toch mooi 29 dingen gratis gehad. Dat dacht de Gelderlander ook en daarom organiseerden ze een heuse wedstrijd om hun nieuwe cartoonist te selecteren.

  Illustrator Neetje vond daar wat van en besloot mee te doen met wat waarschijnlijk de “least possible effort”-methode is geweest om een cartoon te tekenen. Ze deed het nog net niet in de kroeg op de achterkant van een bierviltje. Waarschijnlijk omdat de marketingmensen van bierbrouwers pub-art haten en tegenwoordig dus ook de achterkanten van bierviltjes bedrukken. Maar we dwalen af. Neetje deed dus mee en haar cartoon, waarbij de Gelderlander zelf het onderwerp van spot is, staat nu op de Gelderlander. En daar kun je dus op stemmen en in dit geval geeft Retecool een bindend stemadvies af: Stemp cartoon 43. Dat doe je HIERRRR.

  cartoon

  Meer is het kunst? We weten het niet. De vraag is belangrijker dan het antwoord, en het antwoord is fout. Wat het ook is. Tenzij het antwoord “Nee” van Meneer van Dale is, want die heb gelijk. Onze eigen schrijfkunst haten kunt u op Twitter en de likeknop op Facebook is geen kunst, maar heerst wel. Klik dat dan.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  16/03/2016 - 16:16 16:16

  Stem nu op deze cartoon en bevestig met je email adres, dan krijg je misschien geen spam.

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  barq
  16/03/2016 - 16:23 16:23

  De spam komt pas zodra ze een gratis stagiair op de marketingafdeling hebben, dat kan nog wel even duren.

  Bla
  Bla
  16/03/2016 - 18:43 18:43

  Daan. Zonder spam optie trouwens…

  Rennab
  Rennab
  17/03/2016 - 08:02 08:02

  Wat zijn die andere cartoons slecht zeg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN