More

  RECENTE POSTS

  Geert, ruim je speelgoed nou eens op!

  Geert is boos. Nou is dat natuurlijk niet nieuw, want Geert is altijd wel ergens boos over. Staat hij niet te stampvoeten over Marokkanen, dan is het wel over de EU en de elite. Is het niet over de EU, dan is het wel over Turken. Of de Islam. En als Geert die allemaal niet de schuld kan geven van het feit dat hij z’n kleine teen stootte bij het uit bed stappen, dan hebben de media het gedaan. Zo rolt Geert.

  Dit keer is hij echter boos op de VVD en het CDA. Want dat zijn net kleuters, aldus Geert – die de verkiezingsbelofte (Niet regeren met Rutte!) al introk voor de verkiezingen en toen ontdekte dat het CDA en de VVD toch niet helemaal gestoord zijn. En dus staat Geert nu in het AD te stampvoeten. Best handig, die verderfelijke media, als ze je uitkomen.

  “Ik ben volwassenerder dan jij, lekker puh!”

  Maar nu zijn het volgens Geert dus Rutte en Buma die de kleuters zijn. Omdat ze duidelijk gesteld hebben niet hem in zee te willen gaan vanwege zijn onwerkbare uitspraken. En, nouja, vanwege het feit dat hij vorige keer aan de zijlijn kon staan blèren en de stekker eruit trok zonder verantwoordelijkheid te nemen. Daar hebben ze ook geen trek in. Maar dat is dus kleutergedrag, aldus Wilders, die vervolgens zijn eigen plan uit de doeken doet.

  Guerrilla-oppositie

  Hij gaat oppositie voeren. Guerrilla-oppositie. Guerrilla betekent ‘oorlogje’. Maar dat moeten we natuurlijk niet zo zien:

  We gaan guerrilla-achtig oppositie voeren. Ze weten niet wat hen te wachten staat. Zoals ze nog nooit gezien hebben. Gewoon via parlementaire middelen hé, anders krijg je die verhalen weer, haha.

  Ja. Haha. Hilarisch, Geert. Toonbeeld van volwassenheid. “Ik verklaar de oorlog aan…… PvdA, CDA, D66, VVD, Groen-Links en eigenlijk iedereen… ja, maar het is maar een spelletje, he, anders krijg je die verhalen weer, haha.”

  Weet je, Geert, veel plezier in de zandbak de komende vier jaar. Je bent een verspilling van belastinggeld, helaas, maar het zij zo. Ruim wel je speelgoed op, anders struikelen de echte parlementariërs er nog over terwijl ze het land regeren..

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN