More

  RECENTE POSTS

  Geert: “Al onze vrouwen zijn aangeschoten wild”

  Geert Wilders werd vanmorgen met een enorme dikke ochtendlul (size: xs) wakker uit een droom vol asielzoekers die zich massaal aan onze roomblanke vrouwen vergrijpen.

  “Dit kan niet, dit mag niet en dit had allang voorkomen moeten worden”, preekte hij zichzelf in de spiegel toe terwijl hij zijn bokkepruik opzette. “Tijd dat er iemand wat van zegt. Tijd dat er iemand met een oplossing komt.” Nou, en die heeft hij, hoor. Heel simpel: we zetten gewoon een hek om die mannelijke asielzoekers. Allemaal preventief achter slot en grendel, gesorteerd op afkomst – de PVV-way.

  Want al “onze” vrouwen zijn aangeschoten wild, aldus de PVV-leider. Waar hij de claim vandaan haalt dat die vrouwen van “ons” zijn, geen idee. Wellicht staat het in één of ander joods-christelijk boekje geschreven. Maar om dat dus te voorkomen moeten alle mannelijke asielzoekers netjes opgesloten worden. Zodat verkrachten en aanranden en pogingen tot ontucht voortaan gewoon weer door blanke Nederlanders gebeuren.

  De oproep van de PVV-leider vindt u hieronder. Pas op: Wilders-speech alert. Pas op 2: geen beeldstabilisatie en schijnbaar is de cameraman onder het opnemen aan het fappen op de woorden van zijn Blonde Leider.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  18/01/2016 - 17:56 17:56

  En niets over de testosteronbommen die bij bijeenkomsten lopen te schreeuwen dat overal een piemel in moet? Volgens mij waren die toch echt van zijn eigen partij.
  Laat hem heel gauw eeuwige jeuk met lamme handjes krijgen…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/01/2016 - 18:46 18:46

  …en zo worden aanrandingen opgeschaald naar massaverkrachtingen en de boel lekker met de onderbuik neergezet. “Hullie zijn allemaal fout en wij harstikke goeid!”
  Wat Greet vergeet is dat het de Pavlov reactie van menig weldenkend mens zal zijn om zich volledig tegen hem af te willen zetten. Waardoor er weer niks gebeurd.
  De boel in Keulen is juist onder het tapijt geschoven omdat men extreem rechts niet in de kaart wenste te spelen.
  Maar dat zal Geert bommen. Hij wil Führer worden en dat mag best met wat collateral damage gepaard gaan. Polariseren, bang maken en haatzaaien dus.

  Jaren geleden dacht ik nog dat een rechts splinterpartijtje als de PVV zo gek nog niet was. Dan had onderbuikend NL een uitlaatklep en het kon de rest in Den Haag scherp houden. Maar ik heb de grootte van die onderbuik onderschat. Je gaat je haast afvragen of asielzoekers nog wel willen blijven in een land waarvan 30% van de kiezers potentiële neo-nazi’s zijn. Maar wellicht zitten ze toch nog liever in Geert z’n concentratiekamp dan dat ze door IS onthoofd worden.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  18/01/2016 - 22:23 22:23

  ah! dat er niets gebeurt is de schuld van geert en extreem rechts.. (NB! met pak m beet 14 zetels in de TK een hele prestatie!)

  weten we dat ook weer

  MadDieu, drukt zijn snor
  18/01/2016 - 21:52 21:52

  Een simpele regel:
  “Vrouwen geloven wat ze horen, mannen geloven wat ze zien.”
  Dus: maken vrouwen zich op en liegen mannen.

  Terug naar het enige lid van de PVV. Geert kan zoveel beter als hij bovenstaande regel in acht neemt.
  Wat horen de vrouwen: “Sluit alle exotische mannen op!”
  Wat zien de mannen: “Een dom blond gebleekte kuif” daar moet een piemel in

  Hangmat
  Lid
  18/01/2016 - 22:21 22:21

  ach hij komt in ieder geval met een voorstel dat op zich ook zelfs nog wel haalbaar is. De rest van de politieke partijen zegt alleen schande, dit moeten we niet willen, we mogen niet over 1 kam scheren etc. staat verder met een mond vol tanden en doet HELEMAAL NIKS

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Hangmat
  18/01/2016 - 23:01 23:01

  Mensen opsluiten zonder dat ze iets strafbaars hebben gedaan, dat lijkt je wel haalbaar? Ik ben helemaal voor het straffen van daders, maar gelijk maar iedereen opsluiten gaat mij, en de rechtstaat, te ver.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  18/01/2016 - 23:15 23:15

  dat is zeker haalbaar denk ik.. Vluchtelingen hebben nu eenmaal niet dezelfde rechten als Nederlanders. Volgens mij staat er (niet nagezocht) nergens in de mensenrechtenverdragen dat het een mensenrecht is om je vrij door een ander (vreemd) land te bewegen als een inwoner (hier kun je meer lezen: https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_movement)..

  Maar of het kies is om vluchtelingen op te sluiten is meer een ethische vraag. En als ik de zachtbuikige Nederlanders een beetje ken vinden die het (nu nog) niet kies om vluchtelingen op te sluiten.. luxe positie natuurlijk.. daarvoor moeten er eerst nog een miljoen bijkomen

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Ome Mc
  19/01/2016 - 08:57 08:57

  Jazeker! dank voor de belangstelling! Ik zie overigens meer in het eindelijk eens een hek om onze sociale zekerheid heenzetten. Statushouders krijgen de eerste 20 jaar alleen een voorwaardelijke verblijfsvergunning zonder recht op wat voor sociale voorziening dan ook.

  Als ze veiligheid willen prima, maar laat de handjes maar wapperen en eerst 20 jaar belasting betalen. We hoeven die gasten tenslotte niet de rest van hun leven gratis de kost te geven. En als ze crimineel zijn direct status afpakken en uitzetten (met de trein natuurlijk, dat spreekt voor zich)

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Hangmat
  19/01/2016 - 12:34 12:34

  Arme Hangmat. De sociale zekerheid wordt voornamelijk leeggegeten door hen die er nooit voor betaald hebben.
  Die ruifvreters, dat zijn geen import landgenoten, maar hier geboren en getogen lamstralen met enkel de Nederlandse nationaliteit.

  Voorbeeld: Op kantoor hadden we een (ingehuurde) poetshulp (26jr). Zij en haar partner hadden meerdere kinderen op de basisschool en werkten ieder 16 uur per week tegen het minimumloon. Men ging als gezin driemaal per jaar ruim een week genieten van de zon in Spanje, in het laag seizoen buiten de schoolvakanties om. (De boete van de schoolinspectie was beperkt ivm het gezinsinkomen en altijd minder dan het voordeel op de vakantieboeking)
  Ook waren zij en haar partner dan ziek, want anders hadden ze geen vrije dagen als de kinderen schoolvakantie hadden.
  Deze poetshulp en haar partner werden uiteindelijk door hun werkgever op staande voet ontslagen. Toen ze nog enkele spullen op kantoor kwam ophalen, vertelde ze dat de bijstandsambtenaar had uitgerekend dat het gezin er wekelijks enkele euro’s op vooruit ging.
  Denk je dat uit dit gezin nog ooit iemand gaat werken? (misschien voor de schijn om de uitkering te waarborgen)

  Bismarck
  19/01/2016 - 13:10 13:10

  Goede timing was dat, zo een paar dagen nadat een asielzoeker zelfmoord had gepleegd omdat ie werd opgesloten (in een “voormalige” gevangenis nota bene).

  Bert
  Bert
  Lid
  19/01/2016 - 19:15 19:15

  (size:XS) hahahahahahahahahahzahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN