More

  RECENTE POSTS

  Geenpeil is gewoon hartstikke slim

  Ophef! Sliertnondeju! Hebben die dekselse boeven van het Nee-kampende Geenpeil toch een vuile rotstreek uitgehaald zeg! Gesjoemel met soepsidies! Vuur het twitterkanon af! Bedenk een hashtag! Flepz, is die dagvaarding er al uit?

  Waar is mijn toetsenbord? Oh, stukgetikt.. kut, dat is al de 14e deze week. Heeft Frodo nog een reserve? Kom op, gasten. Dit! Moet! Online! Eerst subsidie van de EU misbruiken voor het maken van een campagne, en nou sjoemelen ze met geld dat voor burgers bedoeld is!

  “Rustig, Mc, je bent aan het ranten. Neem een bier.” ~Tox

  Goed idee. Voor de mensen die nu denken “Mc, waar heb je het eigenlijk over?”: Geenpeil. Alweer. Wat hebben ze namelijk gedaan? Ondanks dat hun eigen subsidie-aanvragen van max 50k met EU-toiletpapier door de plee zijn gespoeld, hebben ze het blijkbaar voor elkaar gekregen om 150.000 euro aan particulier subsidiegeld bij elkaar te sprokkelen door 40 vooringevulde aanvragen via particulieren in te dienen. Die dat geld vervolgens aan Geenpeil overmaken. Geenpeil regelt dan flyers en informatie en die burgers gaan flyeren. Tegen het samenwerkingsverdrag met Oekraïne. Joe! Dus jullie snappen: ophef muss sein! Hebben we die hashtag al?

  Suddenly. Nance.

  Huh, wat doet Nance hier? Heeft iemand haar uitgenodigd? Of is het weer Retebingo avond, maar zijn we het lusje uit de b nog steeds kwijt? Oh. Het ligt genuanceerder. Heb ik weer. Gaat-ie dan, he?

  De particuliere aanvragen zijn namelijk getoetst volgens een vast beoordelingssysteem. De referendumcommissie ziet wel in dat er bepaalde aanvragen veel gelijkenissen vertonen, maar zolang de aanvraag redelijk is is dat geen reden om de subsidie af te wijzen. Waar de subsidie wordt besteed is geen onderdeel van de beoordeling, zolang er maar geen absurde tarieven worden gerekend. Achteraf vindt een steekproef vast om vast te stellen of het subsidiegeld besteed is zoals bedoeld. Dus eigenlijk is het gewoon heel slim. Nou, Geenpeilers, veel succes met het verbranden van 150.000 euro belastinggeld dan maar, he? We zouden wel weer een taart willen sturen, maar als jullie het niet erg vinden hebben wij onze subsidie hard nodig voor de pro-campagne. We peilen!

  Alweer een referendumpots op Retecool? Ja, duh! Daar verbranden we subsidie zijn we voor. Meer dubieuze subsidie-ellende? Dat kan. En of. Onze comments helemaal volgooien met uw eigen referendumpropaganda kan hieronder in de comments en op Facebook. Ons de moeder stalken op twitter levert u een t-shirt op. Ooit. Misschien.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN