More

  RECENTE POSTS

  Geenpeil heeft méér stemmen gekregen dan de meeste PvdA lijstduwers

  Nu zo langzamerhand het stof begint neer te dalen (en de oogbleek z’n werk begint te doen) moeten er toch conclusies getrokken worden op basis van de eerste resultaten, want wat kan dáár veel over gezegd worden.

  Na het verlies van de PvdA gaan bijvoorbeeld stemmen op om ook de VARA te korten in het aantal uitzenduren. Asscher heeft voorgesteld dan DWDD nog maar 1 dag in de week uit te zenden.

  “Minder, minder, minder.

  Ook lijkt het erop dat Geenpeil op overtuigende wijze meer stemmen getrokken heeft dan de meeste PvdA’ers op de lijst. De PvdA had er namelijk 171 op de lijst opgenomen en Geenpeil heeft met 10 man voorlopig 4862 stemmen weten te vergaren. Met 4000 leden die op zichzelf hebben gestemd zijn dat dus bijna 900 andere mensen die geloven in de internetachtige constructie.

  Er geloven overigens vier keer zoveel mensen in Jezus Leeft! als er niet-leden in voornoemde internetachtigeconstructie geloofden. De grote vraag nu is of Geenpeil met Pasen ook wederopstaat.

  Zo. Nu weer gewoon kattenplaatjes potsen op Geenstijl.

  Jan Dijkgraaf gaf direct na de eerste voorlopige uitslagen al enkele soundbites: “Wij zijn ook winnaars. Want we hadden bij de vorige verkiezingen 0 stemmen.” Net als Forum voor Democratie met 2 zetels en DENK met 3 zetels bijvoorbeeld. Allemaal winnaars. Verder gaf Dijkgraaf aan: “De campagne was te kort met te weinig geld.” Dat kan kloppen, er zijn minder euro’s opgehaald dan stemmen.

  De curator van de failliete Leen Bakker in Oost-Souburg laat weten dat de winkel na de executieveiling van de voorraad nog steeds méér zetels heeft dan Geenpeil.

  Geenpeil heeft vier keer meer likes op Facebook dan stemmers achter zich gekregen, waarbij aangetekend dat de curator van de failliete Leen Bakker in Oost-Souburg niet weet hoeveel likes zijn Facebookpagina heeft.

  Geen peiling.

  Van alle mensen die tekenden voor het Oekraïne referendum, heeft ruim meer dan één procent op Geenpeil gestemd. Verder zijn er op een gemiddelde dag op Geenstijl meer comments op alle posts samen dan Geenpeil stemmen heeft weten te krijgen.

  Nog uit de PvdAhoek laat Hans Spekman weten dat wanneer je de drie zetels van DENK bij de PvdA optelt ze nog steeds een historische nederlaag hebben geleden. Teneinde het tij te keren zal Hans Spekman, om de allochtone stemmers terug naar de PvdA te krijgen, vanaf nu worden aangeduid als Hans Kebabman.

  “Hebben we nog serieus meer dan 1 zetel gekregen?”

  Verder valt op dat VNL 8 x zoveel stemmers wist te trekken als Geenpeil en Forum voor Democratie 40 x zoveel stemmers heeft weten te trekken als Geenpeil. Daarmee kan de afsluitende conclusie zijn dat de kiezers liever in Latijn vol spelfouten aangesproken worden dan dat ze directe inspraak hebben.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  16/03/2017 - 16:26 16:26

  Ja, als je voor de echie moet stemmen, is het toch wat anders dan zo’n fopreferendum*. Dan verkwansel je je stem liever niet aan een roze plopkap.

  *Alle kudo’s natuurlijk voor de subsidiestukslanerij van RC, al wacht ik nog met spanning op een follow up van Taya.

  Fredie
  Fredie
  Gast
  18/03/2017 - 20:11 20:11

  De reden van hun faalen is geen geld gekort. Ze hebben 50.000 van het voorjaarsvacuümbommenoffensief donatie geld ervoor misbruikt. Het zijn gewoon malloten en onbetrouwbaar.

  Fredie
  Fredie
  Gast
  18/03/2017 - 20:12 20:12

  .

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN