More

  RECENTE POSTS

  Zie die neuzen bij het CIDI groeien dan

  Grote grutjes. Geert is boos. Ja echt. Het CIDI heeft hem namelijk een jodenstreek geleverd. Ze hebben hem laten tekenen voor een petitie, maar vervolgens geweigerd zijn naam daar ook daadwerkelijk onder te zetten. Omdat hij iets verkeerds had geroeptoeterd over een bijeenkomst van Joodse organisaties eerder deze week. Tsja, waarom vraag je Hem dan? Bovendien was er geen plek meer voor zijn naam, aldus Geerts hoofdsponsor. Even neuzen of dat waar is… Nee, gelul. Geert had er best bij gekund. Of anders het CIDI zelf wel. Maar daar hebben die lamzakken voor bedankt. “Deze tekst wordt geplaatst namens de mensen die hem onderschrijven en hun naam eraan verbinden. CIDI zal dit niet doen en is dus ook niet terug te vinden in de advertentie.” Wat vreemd. Het is hun eigen tekst.
  De petitie van het CIDI van BN-ers komt voort uit het overleg dat onder andere het CIDI eerder deze week hadden op het Catshuis. In een gezamenlijke verklaring stelden de deelnemers aan het gesprek: We zijn er met elkaar voor verantwoordelijk dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving’. Misschien dat het CIDI dan even haar website offline kan trekken? Daar gaat het over niets anders dan over conflicten die zich “elders in de wereld” afspelen en hoe terecht het is dat de ene partij met leger de andere partij zonder leger tot poeder bombardeert. En over hoe proportioneel het is om 3 dode kolonisten 600-voudig te vergelden, terwijl een verdachte van die moorden al drie weken geleden is aangehouden. Samen met honderden gijzelaars overigens. Dus neem die verantwoordelijkheid! Weet u wie de petitie ook tekende? Nee niet Hitler. Likoed! Althans, de Federatie van Nederlandse Zionisten. Maar dat is gewoon Likoed. Over wat er allemaal op hùn website prijkt, zullen we het maar niet hebben. Bij Likoed is zelfs de standrechtelijke executie van kinderen heel proportioneel als ze met stenen gooiden. Zolang het Palestijnse kinderen betreft natuurlijk.
  Er is trouwens nu een bestand afgekondigd voor het Palestinenviertel. Volgens het Israëlische ministerie van Oorlog is het tijdelijke bestand bedoeld om humanitaire hulp mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat Palestijnen kunnen terugkeren naar huis. Welk huis??

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  30 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  30 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  crisiswhatcrisis - Management By Oprisping
  07/08/2014 - 18:01 18:01

  Aha. De selectieve verontwaardiging van ons aller G. de Vader weer op standje 11.

  Zielige arabieren. Tranen schieten mij pang pang pang te kort. Zulke aardige mensen. Dat ze Israel uit willen roeien en dat ook al twee keer geprobeerd hebben, is natuurlijk slechts een detail. Lullen we niet over.

  Ga toch koken.

  G. de Vader
  Gast
  07/08/2014 - 18:12 18:12

  Zal ik je eens wat aardigs vertellen crisis? Likoed heeft gewoon de vernietiging van Palestina in haar programma staan. En als je even dat filmpje kijkt op het eind, zie je hoe dat eraan toe gaat.

  Likoed Nederland
  Likoed Nederland
  07/08/2014 - 18:21 18:21

  Je moet wel heel verblind zijn om nu nog niet te willen zien dat het de islamitische haat en moordzucht tegen mensen van een ander geloof is wat het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika kapot maakt.
  Hamas, Isis, Boko Haram, Al-Shabaab, Al-Qaida, Taliban enz.. Slachtpartijen in Algerije, Egypte, Afghanistan, Irak, Syrie, Libie, Libanon, Jemen enz. Genocides op de Armeniërs en de Zuid-Soedanezen.

  Dit is hoe Hamas de Palestijnse kinderen hersenspoelt:
  http://likud.nl/2014/05/hamas-geeft-kleuters-een-ideaal-de-joden-uitroeien/

  En dan Israel verwijten dat het zich tegen die genocidale moordzucht verdedigt!
  Moeten de Joden zich dan maar laten afslachten, net als de christenen en de Jezidi’s?

  biermeester
  07/08/2014 - 18:30 18:30

  Mensen, houd toch op met partij kiezen! Doe zoals ik en haat ze allemaal!

  crisiswhatcrisis - Management By Oprisping
  07/08/2014 - 18:32 18:32

  Kijk jij nou eens een paar filmpjes van Pat Condell, G.
  Die legt het beter uit dan ik.

  biermeester
  07/08/2014 - 18:37 18:37

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  07/08/2014 - 18:54 18:54

  Likoed, Hamas, allemaal fundi’s. Misschien moet julie de boekjes nog eens doorlezen over jullie denkbeeldige vriendje. Wat zou dat “gij zult niet doden” toch betekenen? Moet een heiden als Tox dat nog uitleggen?

  xaderp.
  Redacteur
  07/08/2014 - 19:14 19:14

  “allemaal fundi´s”

  Al lang voor dat er ook maar sprake was van de Holocaust, laat staan Hamas, vermoordden zionisten in Palestina andersdenkenden.

  Jacob Israël de Haan (Smilde, 31 december 1881 — Jeruzalem, 30 juni 1924) was een Nederlandse schrijver, dichter, publicist, rechtsgeleerde en (anti-)zionist. Hij emigreerde in 1919 als zionist naar Palestina. Hij werd daar op 30 juni 1924 vermoord door Avraham Tehomi in opdracht van de Joodse paramilitaire organisatie Hagana.[1]

  Laten we niet vergeten hoe de staat Israel is ontstaan: met moord, terrorisme en omkoping.

  RoHS
  RoHS
  07/08/2014 - 19:24 19:24

  @likut en Crisis, Wat Hamas roept is niet echt relevant. Want het enige dat ze kunnen is roepen. Hamas is een tandeloze tijger, De dodentallen over en weer geven denk ik prima aan hoe het met de krachtverdeling tussen Israel / Palestijnen ligt.
  Verder slaat Crisis caroon natuurlijk nergens op. Zoals ik laatst al opmerkte, de opgevoerde vuurpijlen van Hamas zijn niet te vergelijken met de High end israelische rakketten. Vergelijk eens de hoeveelheid payload, in equivalent gewicht TNT en Israel heeft veel heel veel meer afgeschoten. De beelden en dodetallen spreken hier voor zich. De grootste schade die de Hamas rakketten hebben aangericht, waren in een middag door de stucadoor verholpen.
  En dan een beetje klagen over Jodenhaat bij de Palestijnen. De manier waarop Israel regelmatig huis houd in de door hun gecreeerde openlucht getto is de beste manier om die in stand te houden.

  Waarom zou een palestijn in Gaza niet een grondige tering hekel aan Israel hebben? Als je huis met enige regelmaat wordt verwoest, vienden en buren doodgeschoten worden bij vergeldingsacties (weet je wie ook……) zonder ergens schuldig aan te zijn of enige vorm van proces. O ja en je mag je piepkleine stukje land niet af, en geen handel buiten dat kleine stukje land doen. Nee echt gek dt ze Israel niet helemaal top vinden.

  G. de Vader
  Gast
  07/08/2014 - 19:54 19:54

  Hoi Likoed! Jullie moeten wel erg verblind zijn met jullie reactie. Jullie vinden ‘m namelijk zó goed bedacht – oké, het is geleuter verder – dat je hem al een week lang op tal van weblogs knipt/plakt, ongeacht de verdere context.
  Hadden jullie trouwens al gezien waarvoor jullie getekend hebben? Jullie gaan verantwoordelijkheid nemen dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen (uhhuhhuh) niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving. Dan lijkt het me goed dat ook jullie nog even je eigen site erop nakijken dat jullie je over die conflicten elders in de wereld een beetje neutraal opstellen. Succes!

  PS. Het is waar hè, dat in jullie programma gewoon de vernietiging van Palestina staat? Nou? Zeg dan.

  Leo
  Leo
  Lid
  07/08/2014 - 20:04 20:04

  Die hoer uit 2011 Daphne de Boer past daar perfect in dat wijdt afslachten “Hamas”

  Likoed Nederland
  Likoed Nederland
  07/08/2014 - 20:33 20:33

  @G. de Vader

  Het is totale flauwekul.
  Zoals zoveel haatbeweringen tegen Israel.

  RRRobert
  07/08/2014 - 20:37 20:37

  Kijk eens, “Jood” en “neuzen” in één en dezelfde context. Als dat geen
  [ ] Godwin*
  [ ] Antisemitisme*
  [ ] /Seth*
  is, dan weet ik het ook niet meer

  *naar eigen inzicht één of meerdere mogelijkheden kiezen.

  xaderp.
  Redacteur
  07/08/2014 - 21:15 21:15

  De grootste motor achter jodenhaat zijn de zionisten, met Likoed Nederland vooraan.

  xaderp.
  Redacteur
  07/08/2014 - 21:15 21:15

  Ik snap niet dat we zo´n antisemiet nog op dit forum zijn zegje laten doen.

  G. de Vader
  Gast
  07/08/2014 - 21:32 21:32

  O is dat totale flauwekul? Jullie streven naar “het verzamelen van het Joodse volk in zijn historisch vaderland – Erets Jisraeel”. Dat heb ik van jullie site – die je overigens nog even moet nakijken.
  Vertel eens, waar liggen de grenzen van ‘Erets Jisraeel’?

  En toen werd het stil

  horrorneefje
  Lid
  07/08/2014 - 21:34 21:34

  Gelukkig is iedereen in Israël het met elkaar eens. En wie het niet eens is, wordt op z’n bek getwitterd. Of ontslagen, uitgekotst, belasterd en verguisd.

  “Zo militant, bedreigend, onverdraagzaam en onverzoenlijk is het hier nog nooit geweest. Ik merk deze tendens al sinds Israëlische operatie in Gaza van 2008, maar ze wordt alleen maar sterker – er lijkt één stem te zijn, georkestreerd door de overheid en de woordvoerder van het leger, en deze stem klinkt dankzij een clan van trouwe media tot in alle hoeken van het land, en deze stem is echt de enige stem die te horen is. Pogingen om een weerwoord te laten horen, vragen te stellen, tegenwerpingen te maken, een andere kleur dan de eensgezinde hoofdtint te laten zien, stuiten in het beste geval op spot en misprijzen en krijgen in andere gevallen te maken met bedreiging, laster en soms zelfs aanvallen. Mensen die niet ‘achter onze troepen staan’ worden als verraders gezien en kranten die vragen stellen over het beleid en optreden van het leger, ‘ondermijnen het moreel’. […]

  Ik ben nog niet klaar, want de escalatie van de depressie gaat nog een stap verder en daar komt u, als lezer, in het spel. Want als wij ons tot de wereld wenden, wij, deze opgejaagde linkse minderheid, de mensen die geloven in de mensenrechten, in onderling overleg, in vrede, die zicht verzetten tegen het geweld aan weerszijden en die niet blind zijn voor het aanhoudende onvermogen om enige vooruitgang te boeken – als wij ons tot de wereld wenden krijgen we geen steun. Wij worden gelijkgesteld met de meerderheid, we zijn onderdeel van het kwaad. Wij worden geboycot – academici, schrijvers, kunstenaars. Mensen die met de rug tegen de muur staan en krampachtig proberen deze ondergang te stuiten.”

  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2014/augustus/04/zo-militant-was-het-in-israel-nooit-1406381

  /overtypen van papier gaat nog eens heel groot worden

  G. de Vader
  Gast
  07/08/2014 - 21:58 21:58

  @Neefje
  Je moet eens opletten hoe doortrapt daar ook berichten in de media worden gebracht. Ik zal je een voorbeeld geven. Als Israël Palestijnen oppakt in het Gaza-getto heet dat daar een arrestatie. Dat suggereert dat hier de wet wordt toegepast en dat een verdachte in hechtenis wordt genomen. Terwijl Israel helemaal geen jurisdictie voert in de Gazastrook, laat staan dat de meesten überhaupt worden aangeklaagd of mogen rekenen op een eerlijk proces.
  Maar omgekeerd toen de Palestijnen een aanvallende Israëlische soldaat overmeesterden, nota bene op hun grondgebied, heette dat ineens een ontvoering. Dat is meer een term die je in verband kunt brengen met misdaad; een schoftenstreek. Volgens mij heet dat gewoon krijgsgevangen gemaakt. Dat zijn van die subtiliteiten waar Israëlische media en de aan Israël gelieerde propaganda-kanalen erg goed in zijn.

  RoHS
  RoHS
  07/08/2014 - 22:49 22:49

  En de prijs voor minst inhoudelijke reactie gaat weer naar Likoed Nederland.
  Waarom reageer je hier nog als je het nivo welles/nietes, net hakken over de sloot aan kan.
  Als je niet inhoudelijk reageert, versterk je enkel het beeld dat je geen argumenten hebt.
  Israel kan steeds minder op begrip rekenen, en plaatst zich zelf in het kamp van de hardliners en nutcases. Er is niet op een normale manier mee om te gaan, en de redelijkheid is geheel verdwenen.
  Het maken van godwins is zo makkenlijk geworden omdat er in veel opzichten geen verschil is. En dat is treurig.
  Juist het land dat beter zou moeten weten, sluit zich op in het eigen gelijk. Zij en niemand anders zijn blijkbaar de gene die bepalen wat redelijk is. Is heet Joodse volk zo ver verheven boven de andere volken? (serieze vraag Likoed reageer eens!.) Of is een israelisch leven X palestijnse levens waard?
  Iets met proportionaliteit. Of gaat het enkel om wie de grootste dreiging uit?
  Hamas wil Israel de zee in drijven. PANIEK. Oke ze kunnen niets, maar het klinkt eng, Lets bomb Gaza.
  Helemaal niet erg, want Hamas klonk heel eng. Alles is geoorloofd.

  Politiek is dit probleem blijkbaar niet op te lossen. Maar onderhand krijgt Israel de zelfde nare bijsmaak als b.v. Zuid-Afrika tijdens de appartheid, en dat kan ze economisch nog wel eens gaan opbreken.

  crisiswhatcrisis - Management By Oprisping
  07/08/2014 - 22:55 22:55

  Omdat je apekool verkoopt. Flauwekul. Onzin. Nonsens. Bullshit.
  Arguing with an idiot is pointless.
  Daarom.

  Brinkmeister
  07/08/2014 - 23:47 23:47

  Toch heb ik wel te doen met de 1.7 miljoen in het getto in [s]Warschau[/s] Gaza. Geen kant op kunnen en onderworpen zijn aan de willekeur van de [s]nazi’s[/s] Israëli’s. En zodra je iets wanhopigs doet word je keihard aangepakt, met de rest van de stad erbij. Terwijl de [s]NSB[/s] [s]Lik-kut Nederland[/s] Likoed blijft beweren dat jij natuurlijk de vijand bent. Met je [s]neus[/s] koran.

  Natuurlijk is Hamas gewoon een zooitje tuig. Maar het is gezien de situatie niet raar dat ze bestaansrecht hebben. En er is redelijkerwijs geen argument voor zo verschrikkelijk veel burgerdoden. Wie dat goed praat is net zo erg als de lul de de beschietingen beveelt.

  Brinkmeister
  07/08/2014 - 23:53 23:53

  de = die. gvd.

  Stickmeister - studiogast
  07/08/2014 - 23:59 23:59

  Likut nl is hubert both 2.0?

  xaderp.
  Redacteur
  08/08/2014 - 10:27 10:27

  Israel is bezig met de Endlösung der Palästinenserfrage:

  Israeli official calls for concentration camps in Gaza and ‘the conquest of the entire Gaza Strip, and annihilation of all fighting forces and their supporters’

  wout
  wout
  08/08/2014 - 11:30 11:30

  @Xaderp
  Ik snap niet dat we zo´n antisemiet nog op dit forum zijn zegje laten doen.

  – Omdat ie discussie op gang brengt?
  – Omdat ie de zaken van een andere kant belicht?
  – Vanwege het tegengeluid?
  – Om clicks te genereren?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/08/2014 - 12:24 12:24

  De bevolking in Israël en Gaza wil gewoon vrede; zonder angst aangevallen te worden hun dagelijkse leventje leiden.

  Maar zoals altijd wint agressie het van terughoudendheid. Iedere aanval wordt door de hardliners aan beide kanten beantwoord met een grotere tegenaanval (niet dat Hamas daar echt de middelen voor heeft) onder het motto: Dan laten ze het de volgende keer wel uit hun hoofd.

  Maar zo werkt het niet; de geweldsspiraal die het gevolg is komt alleen tot een einde als er ofwel van buitenaf een oplossing geforceerd wordt en de huidige machthebbers aan beide kanten vervangen worden door gematigdere ofwel als een van beide partijen het conflict definitief beslecht.

  Uit angst voor het eerste begaat Israël nu oorlogsmisdaden en vecht Hamas zich dood over de ruggen van zijn eigen bevolking. Alles voor machtsbehoud.

  De eigen bevolking wordt door middel van propaganda dom gehouden.

  Het CIDI doet gewoon lekker mee aan die propaganda. Ze wilden zelf niet op de poster om geen “Wij van WC-eend” statement te maken. Anderen moesten het zeggen. Maar dat het CIDI dit zelf moet orkestreren en zo’n poster niet spontaan door die anderen gepubliceerd wordt is gewoon pure manipulatie.

  G. de Vader
  Gast
  08/08/2014 - 14:03 14:03

  @wout
  Het is meer dat we gewoon geen mensen wieberen omdat ze een mening hebben die ons niet aanstaat.

  wout
  wout
  08/08/2014 - 14:47 14:47

  @ G.

  Ik werd nogal getroffen door de ironie (in the american sense), dus ik recyclede wat argumenten.

  xaderp.
  Redacteur
  08/08/2014 - 19:01 19:01

  Israël heeft toegegeven dat het de prikpil heeft gegeven aan Joodse emigranten uit Afrika. Dat heeft de krant Haaretz gemeld.

  De prikpil verhindert zwangerschappen. Het gerucht over een prikpil voor Joden uit Ethiopië stak vijf jaar geleden de kop op, maar werd altijd ontkend.

  De hoogste ambtenaar van het ministerie van Volksgezondheid heeft gynaecologen in Israël nu laten weten dat zij de prikpil niet meer mogen injecteren als Ethiopische vrouwen niet beseffen wat het effect van de pil is. Het gaat om Depo-Provera, een injectie die zwangerschap drie maanden tegengaat.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN