More

  RECENTE POSTS

  Geef geld! Bits of Freedom heeft de donateursdag 2017

  In het kader van “de privacy gaat naar de typhus als BOF ophoudt te bestaan” heeft Bits of Freedom vandaag uitgeroepen tot “Dag van de internetvrijheid”. Daarvoor interviewen ze 24 mensen gedurende 12 uur wat dan weer live te volgen is via de interwebs.

  Ze doen een Reddit AMA, Dimitri Tokmetzis komt praten over waarom de overheid wil weten van je hamsterpornointeresse, de recente ransomware uitbraak wordt uitgebreid besproken en onze favo internetpersoonlijkheid (en pastafari) Karin Spaink komt praten over de geschiedenis van internetvrijheid in Nederland. En Karin weet daar dingen van als je ooit hier gekeken hebt. Het hele programma staat hier, live meekijken ken op freedom.nl.

  Vervolgens moet je (wanneer je dat onverhoopt nog niet bent) donateur worden van BOF, want dan krijg je extragratis een @freedom.nl emailadres. Waarop u denkt “WTF, EEN GRATIS EMAILADRES WAS AL NIET MEER BOEIEND SINDS TMFWEB.NL DE DEUREN SLOOT”. Ja, behalve dat er sinds het Sylvanakanaal op zwart ging nogal wat gebeurd is qua privacyverklotende dingen en dit freedom.nl adres dus #meekijkvrij is. Hebbon dus.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN