More

  RECENTE POSTS

  Free Xing Ya en Wu Wen!!

  Bij de ingang van Ouwehands dierenpark staat al weken ‘Welkom Xing Ya en Wu Wen!’, maar nog niemand die de dieren heeft gezien. De ruim drie jaar oude reuzenpanda’s zitten nu al drie weken aan de binnenkant van de deur te krabben dat ze naar buiten willen, maar voorlopig moeten ze binnen blijven.

  En dat terwijl het ruim €228,- PER UUR kost om die panda’s te leasen. Beetje zonde om ze dan binnen te laten zitten, toch?

  Quarantaine

  De dieren zouden in quarantaine moeten blijven voor eventuele ziektes en andere vieze dingen. Maar Xing Ya en Wu Wen zijn bij aankomst op Schiphol al onderzocht en gezond verklaard in het ‘KLM Dierenhotel’. Waarom mogen onze twee reuzenpanda’s nu niet van het heerlijke Hollandse weer genieten? Robin de Lange, CEO dierengevangenis, verklaart dat er niets aan de hand is.

  Wachten

  De panda’s zitten lekker op Hollandse bamboe te knagen en mogen pas naar buiten als een Chinese delegatie ze officieel welkom komt heten. “Maar wanneer komt die delegatie dan Mijnheer de Lange?” vroeg RTV Utrecht. Daar kon hij helaas geen antwoord op geven. Ze waren nog in overleg met de ambassade, maar ze hoopten op ergens eind mei. Met ander woorden, zolang er nog geen welkomstdelegatie is op komen draven, zullen Xing Ya en Wu Wen binnen moeten blijven. Sad.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  06/05/2017 - 22:13 22:13

  Die leaseprijs per uur is dat 7 maal 24 uur per week of is dat per openingsuur van de dierentuin?

  Monade
  07/05/2017 - 13:50 13:50

  Oftewel, Ouwehands had keiveel financieel geld kunnen besparen door de panda’s pas over te vliegen nadat de Chinese delegatie ze officieel welkom heeft geheten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN