More

  RECENTE POSTS

  Frans Timmermans vindt vrijheid maar ongemakkelijk

  Vrijheid is een groot goed. Onze ouders/voorouders hebben er hard voor gevochten en wij zijn er vervolgens weer net zo hard mee bezig om die vrijheid in te perken.

  Tenminste, wij. Frans Timmermans in dit geval. Frans vindt dat de vrijheid van meningsuiting ook zo zijn beperkingen kent en daar geef ik hem uiteraard niet ongelijk in. Maar daar hebben we iets heel moois voor ontwikkeld dat wij WETGEVING noemen. Mocht je vinden dat iemand de grenzen van de vrijheid van meningsuiting ernstig overschrijd, dan doe je daar aangifte van. Jij voelt je gekrenkt door een uitlating van één of andere onverlaat op de Internets? Hup hup, gewoon even naar het politiebureau of die knakkers van het MDI (moehahaha).

  Frans denkt daar blijkbaar totaal anders over en vindt dat die vrijheid van bovenaf beperkt moet worden. Wut what? Hoor ik jullie terecht roepen. Dat zijn praktijken die we van Recep Tayyip Erdoğan kennen en die niet thuishoren in het vrije Europa. Erdoğan gooit gewoon de social media plat zodra er een kans bestaat dat er iets op geplaatst wordt dat hem niet bevalt en dat wil ome Frans nu blijkbaar ook:

  Waarom moet hij vanuit de Europese Unie daarover overleggen met commerciële clubs als Google, Facebook, Twitter en Microsoft? Dit is toch een zaak voor de wetgever, die dat al sinds jaar en dag prima geregeld heeft? Waarom moet er voor Internet een uitzondering gemaakt worden en gaan we dit regelen met clubs die daar HELEMAAL NIETS mee van doen hebben, maar zo wel de kans krijgen om alles wat ze niet bevalt kapot te censureren? Frans, doe eens niet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wokboy
  14/03/2016 - 21:06 21:06

  Damn, Frans Tayipermans krijgt een lekker pak virtueel slaag daar op de Twitters…

  Wokboy
  Antwoord aan  Reet
  14/03/2016 - 21:13 21:13

  Heerlijk! En zo welverdiend!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN