More

  RECENTE POSTS

  Fototentoonstelling ‘Displaced. 12 stories from Ukraine’

  Aangezien we al eerder een fototentoonstelling deden op je Retecool en het vandaag zondag is, stralend weer en u allen toch niet naar de IKEA wil hierbij een bindend kijkadvies in Den Haag. Kunt u daarna nog even langs het Torentje om uw 1000 euro op te halen voor Rutte de verziekingen verliezen gaat.

  Anyhow, er is dus een fototentoonstelling, namelijk van 17 januari t/m 25 januari 2017, Displaced, over 12 mensen uit Oekraïne, u weet wel, van dat referendum, die een beetje lang van huis zijn (de mensen, niet het referendum).

  De foto’s komen ieder met verhalen van die 12 Oekraïense ontheemden. Als gevolg van de burgeroorlog in het oosten van Oekraïne en de annexatie van de Krim door Oom Vladimir werden ze gedwongen om hun huizen te verlaten om een nieuw leven elders te beginnen. Zij delen, met de teksten naast de foto’s, hun persoonlijke ervaringen van de  beproevingen die ze moeten ondergaan.

  De fototentoonstelling is sinds begin 2016 in Brussel, Londen en Rome geweest, recent in Berlijn op dit very moment dus in Den Haag en hierna in Parijs.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN