More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag: Wereldleiders in een ongemakkelijke situatie.

  Het is weer vrijdag en dus weer tijd voor de FotoFuckVrijdag. Reet staat met een hete pook achter de reet van ondergetekende, dus we gaan zo snel mogelijk online. Vandaag gaan we lekker hoaxen met wereldleiders.

  De opdracht van deze week luidt namelijk: FotoFuck een wereldleider in een publieke, ongemakkelijke positie. Shop een slapende student bij Obama in de metro en zeg dat het Amsterdam is, we noemen maar wat. U kunt zo creatief zijn als u zelf wilt en uw fuckvermogens toelaten.

  Er is weer veel roem te vergaren en de uitdaging blijft toch er voor te zorgen dat niet de hele redactie er met de prijzen, vooral bestaande uit voorgenoemde roem, vandoor gaat. We lopen in de bunker al steevast naast de sloffen, dus laat ons er niet mee wegkomen. Het volk moet ook gehoord worden, die hoge heren in hun ivoren toren hebben het maar makkelijk en blijven maar pappen en nathouden op het pluche terwijl in penthouses de fucks verdeeld worden onder de happy few daar komt u dus niet meer aan te pas en ondertussen wordt dan wel de schijn opgehouden van een volstrekte onpartijdigheid waarin u nog wat te kiezen heeft maar stiekem is dat maar een poppenkast die wordt opgehouden door de redactieheren in den haag nee rotterdam en zo zie je dat fucks nooit terecht komen op de plaats waar

  *edit* Reet hier: plempen kan hieronder in de comments. De meeste plusjes tellen. Ed hebben we door Jake laten meenemen, er wordt goed voor hem gezorgd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  05/10/2018 - 08:43 08:43

  Iets te makkelijk

  Puh!
  Redacteur
  05/10/2018 - 12:47 12:47

  !

  Jokkebrok
  06/10/2018 - 01:33 01:33

  In de woorden van Douglas Adams: “I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.”

  comment image

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  06/10/2018 - 11:26 11:26

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN