More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag uitslag en -aankondiging: Wereldleiders

  De halve redactie fuckte de afgelopen keer het beste redactievoer bij elkaar, en dus wint Weirdoinventor de FotoFuckVrijdag over eten. Daarmee is dan ook het moment gekomen voor de aankondiging van de komende FotoFuckVrijdag.

  Inspiratie voor deze week vinden we bij niemand minder dan Barack Obama. Hij was de afgelopen week in Nederland en voor slechts 14 1000 euro kon je hem in de hoofdstad horen spreken. Of je lag lam naast de oud-president in de metro… maar dan niet.

  Dit kunt u natuurlijk wel even beter en de opdracht voor deze vrijdag is dan ook; FotoFuck een wereldleider in een publieke, ongemakkelijke positie. Trump bij Vindicat? Putin bij de bezetting van het P.C. Hoofthuis? Kijk maar!

  Start uw favoriete beeldbewerkingssoftware en ga weer los! Vanaf vrijdag kunt u uw bijdragen dan in de comments onder het daarvoor bestemde FFV topic plempen. De winnaar is degene met de meeste plusjes, simpel. Bovendien maken winnaars ooit kans op een prijs. Én, jazeker, daarnaast is er de eeuwige roem in uw huiselijke kring.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  03/10/2018 - 21:09 21:09

  Yeeeah, ik ben laatste gewonnen!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN