More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag aankondiging: We gaan de telecomsector een handje helpen

  Vodafone begint vandaag met de introductie van 5G in Nederland. Het systeem komt vanaf vanavond beschikbaar in de Randstad en delen van Noord-Brabant. Dat kan natuurlijk niet zomaar, want de juiste frequenties zijn nog niet geveild. De telecomprovider gebruikt daarom de bestaande 4G freqenties die het in bezit heeft.

  Dit gave ‘spectrumdelen’ wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkpartner Ericsson. Maar dat wilt u natuurlijk allemaal eigenlijk niet weten. Het belangrijkste is immers dat dit weer een mooie gelegenheid is om een fotofuck op te starten.

  Ondergetekende is door Reet het redactiehok in gejaagd om u de uitdaging voor aanstaande vrijdag mee te delen. 5G heeft geen verdere introductie nodig, misschien dat Vodafone er daarom voor gekozen heeft deze introductie vrij plotseling aan te kondigen. En dat is zonde.

  Uw opdracht is dan ook eenvoudig: Fotofuck een reclameampagne voor de start van 5G in Nederland. Hoe ziet de introductiecampagne van deze veelgevraagde opvolger van 4G er volgens u idealiter uit? Post uw bijdrage aanstaande vrijdag in het daarvoor bedoelde topic.

  Degene met de meeste plusjes wint, en krijgt dan zeker geen shirt, maar wel eeuwige roem.

  Het bronmateriaal is deze keer geheel vrij, er is dus geen basisfoto. De FFV stempels en Kris’ zegel vindt u hier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN