Groots winnaar van de afgelopen FotoFuckVrijdag met ‘fijne mooie wensplaatjes’ is Weirdoinventor. Moeten jullie er ook maar op tijd bij zijn. Voor het onderwerp van morgen kijken we naar Hans Nijenhuis van het Algemeen Dagblad.

De Oliebollenlijst is nog maar nauwelijks uitgefaseerd, of er wordt bij onze collega’s in Central Post al groots uitgepakt met een Ziekenhuis Top 100. Typisch zo’n schrijven waarvan wij bij Retecool direct denken “Dat kan toch veel beter”. Wat is nu een ziekenhuislijst? Waarom geen shoarma top 50 of de Kapsalontest? De hoofdredacteuren top 40?

Dat wordt dus het onderwerp voor morgen. We gaan het noodlijdende De Persgroep een handje helpen. Aan u de taak een veel betere lijst of test voor te leggen aan de redactie van ’s lands grootste dagblad. “FotoFuck de mogelijke winnaar van een door u te bedenken landelijke test of toplijst voor het AD“.

Uw bijdragen plempt u morgen in het daarvoor bestemde FFV-topic. Winnaar is degene met de meeste plusjes bij zijn of haar Fuck. Bovendien maken winnaars ooit kans op een prijs, jeweettog.

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WeirdoinventorFlepz0r Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r
Eindbaas!

De top 14 minst verlopen Playmates van de jaren 90?

Weirdoinventor

Het fotofuck vrijdag topic van vanochtend was zo bang voor mijn inzending dat hij zichzelf weer terug heeft getrokken?