More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag aankondiging en -uitslag: Wedstrijden

  Groots winnaar van de afgelopen FotoFuckVrijdag met ‘fijne mooie wensplaatjes’ is Weirdoinventor. Moeten jullie er ook maar op tijd bij zijn. Voor het onderwerp van morgen kijken we naar Hans Nijenhuis van het Algemeen Dagblad.

  De Oliebollenlijst is nog maar nauwelijks uitgefaseerd, of er wordt bij onze collega’s in Central Post al groots uitgepakt met een Ziekenhuis Top 100. Typisch zo’n schrijven waarvan wij bij Retecool direct denken “Dat kan toch veel beter”. Wat is nu een ziekenhuislijst? Waarom geen shoarma top 50 of de Kapsalontest? De hoofdredacteuren top 40?

  Dat wordt dus het onderwerp voor morgen. We gaan het noodlijdende De Persgroep een handje helpen. Aan u de taak een veel betere lijst of test voor te leggen aan de redactie van ‘s lands grootste dagblad. “FotoFuck de mogelijke winnaar van een door u te bedenken landelijke test of toplijst voor het AD“.

  Uw bijdragen plempt u morgen in het daarvoor bestemde FFV-topic. Winnaar is degene met de meeste plusjes bij zijn of haar Fuck. Bovendien maken winnaars ooit kans op een prijs, jeweettog.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  08/11/2018 - 15:14 15:14

  De top 14 minst verlopen Playmates van de jaren 90?

  Weirdoinventor
  Lid
  09/11/2018 - 12:01 12:01

  Het fotofuck vrijdag topic van vanochtend was zo bang voor mijn inzending dat hij zichzelf weer terug heeft getrokken?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN