More

  RECENTE POSTS

  Foto Fuck Vrijdag Uitslag en Aankondiging: Wat verbergt Willem Engel?

  Na een korte, spannende, tijd doet inmidddels bijna iedereen weer mee tegen corona. Dat bekend werd dat Viruswaanzin-man Willem Engel achter de schermen de virale touwtjes in handen had zal ook niet geholpen hebben. Blijft over: Engel zelf, die steeds volhardender wordt in zijn coronascepticisme.

  Inmiddels gaat het het zelfs zo ver dat een verzorgingstehuis dreigtelefoontjes ontvangt. Heel slim niet van Engel zelf – zover wij weten althans – die stelt natuurlijk alleen maar wat informatie beschikbaar. Aan mensen “die vragen hebben”, u kent dat wel.

  De dansleraar keert zich zo hard van elke coronamaatregel af dat wij de aluhoedjes opzetten en ons afvragen “welk belang dient Willem Engel?”. U gaat ons helpen dat vraagstuk te beantwoorden.

  Voor het zover is, eerst de uitslag van de vorige keer. We vroegen u toen de Nederhop-battle van morgen te fotofucken. Met de redactie buiten mededinging is de winnaar van dit festijn Vax, met zijn Zinloos fuck.

  Gefeliciteerd Vax!

  Fotofuck de Engel-conspiracy

  Dit keer gaan we dus kijken welke heren Willem Engel zelf eigenlijk dient. Is hij overtuigd coronascepticus, of spelen hier andere zaken? Het is niet ondenkbaar dat er belangen een bedragen worden geschoven. Hoeveel keer 65.000 euro is hiermee gemoeid? Wij weten het niet, maar zoals menig Engel-adept zal beamen “waar rook is, is vuur”.

  We willen niemand beschuldigen, we fotofucken slechts mogelijke antwoorden op mogelijke vragen aan iemand die allicht best strafbaar zou kunnen zijn.

  De opdracht voor Vrijdag luidt dan ook: Fotofuck een complottheorie waar Willem Engel de hoofdrol in speelt die zo bizar is dat Engel het zelf had kunnen verzinnen. Simpel.

  Post uw bijdrage aanstaande vrijdag in het daarvoor bedoelde topic. Degene met de meeste plusjes wint, en krijgt dan zeker geen shirt, maar wel eeuwige roem. De vertrouwde stickers en Kris’ zegel vindt u daar.

  5 7 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  24/09/2020 - 13:52 13:52

  Die man moet eens een keer heel hard in zijn bek gescheten worden, wat een stuk verdriet is dat zeg.
  Zal mij niet verbazen als daar inderdaad een of ander (monetair) motief achter zit.Dat gevoel heb ik ook altijd als ik die uitgestreken smoel van Maurice de peilstok weer eens zie met zijn theoriën. Die man krijgt gewoon betaald om een mening te hebben, die vind uit zichzelf helemaal niets, zo ook die droplul van een Engel vermoed ik.

  Vampiric Demon
  25/09/2020 - 08:26 08:26

  Waar is het daarvoor bedoelde topic?

  Vampiric Demon
  Antwoord aan  ThE_ED
  25/09/2020 - 13:15 13:15

  Dank u

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN