More

  RECENTE POSTS

  Foto Fuck Vrijdag: Trump en zijn hond Conan

  Donald Trump heeft gisteren een foto op het officiële communicatiekanaal van het Witte Huis geplaatst waarop te zien is hoe hij herdershond Conan een medaille omhangt. Conan heeft namelijk meegeholpen met het kapot dood maken van Abuuuuuu Bakarrrrr Al Baghdadi.

  Na uitgebreid onderzoek zijn wij hier in de Retebunker tot de conclusie gekomen dat deze foto niet echt is, fake news zeg maar. We hebben zelfs het idee dat het hier om een photoshop-impressie gaat. Maar goed, wie zijn wij? We kunnen het natuurlijk fout hebben. Dat neemt niet weg dat wij hier sowieso gek zijn op photoshop-impressies. Wat heet! We organiseren al vele jaren op onregelmatige basis een Foto Fuck Vrijdag.

  Dat gaan we nu ook weer doen! En de opdracht is weer even simpel als eenvoudig: Ga al foto fuckend aan de slag met de foto en/of de onderwerpen van de foto die Trump op Twitter heeft gejast. Hier staat de originele foto en hier kan je een redelijk hoge resolutie foto naar binnen trekken van de bovenkant van Conan (die ook nog eens in Nederland getraind is. HET KOMT NU WEL HEEL DICHTBIJ!). En uiteindelijk kan je dan hier een foto van Conan inclusief onderstel downloaden.

  Foto fucken mag uiteraard met elk willekeurig stuk software dat in staat is om een fatsoenlijke photoshop-impressie te maken. Uploaden van je photoshop-impressie kan gewoon in de reacties hieronder (als je echt los gaat kan je zelfs tot drie photoshop-impressies tegelijk online rossen). En zoals jullie ongetwijfeld is opgevallen zijn we weer breed gegaan met de pagina’s op Retecool, dus er is meer ruimte om je kunsten te vertonen. Dames en heren, start uw (ketting)fotofuck-engines!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bla
  bla
  Antwoord aan  Reet
  31/10/2019 - 21:49 21:49

  doet me aan Grimm denken (de serie)

  Jokkebrok
  01/11/2019 - 01:51 01:51

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN