More

  RECENTE POSTS

  Foei, volgende keer dat je iemand doodt, word je echt ontslagen.

  Alle agenten die betrokken waren bij het doden van Mitch Henriques mogen gewoon bij de politie blijven werken. Na intern politieonderzoek is weliswaar gebleken dat er sprake was van plichtverzuim en ernstig plichtverzuim (dat is code voor iemand kapotwurgen en dan bewusteloos, zonder medische bijstand een busje inslepen), maar dit is geen reden voor een definitief ontslag.

  Het interne onderzoek heeft opgeleverd dat twee agenten geen disproportionele geweldshandelingen hebben verricht. Drie andere agenten hebben, gelet op de interne voorschriften die daarvoor gelden binnen de politie, buitenproportioneel geweld gebruikt.

  Disproportioneel geweld met de dood tot gevolg omdat in opvolging hierop de bewusteloze arrestant geen medische hulp kreeg. Dat staat volgens de politie dus gelijk aan het ‘voor de gein’ richten van een dienstpistool op iemands hoofd. Of het wachten op een McDonald’s bestelling als je eigenlijk een PRIO1 hebt, het wildplassen tegen een café en is zeker erger dan het hebben van een bijbaantje als prostituee. Nou, oom Agent, bij deze dan een welgemeend ‘foei!’. Niet meer doen, hè?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  15/12/2016 - 14:57 14:57

  En dan verwachten de bromsnorren nog steeds dat je respect voor dit soort tuig moet hebben omdat ze toevallig een uniformpje aan hebben.

  comment image

  teringbibber
  teringbibber
  Gast
  15/12/2016 - 18:20 18:20

  Oeh wat is dat toch lekker, schijten op die paar uitzonderingen en daar gelijk de hele Politie mee naar beneden halen… Telegraaf.nl zou dit nog té onderbuikerig vinden…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Ome Mc
  16/12/2016 - 12:03 12:03

  Exact! Als ze ontslagen waren met de boodschap “laat de rechter verdere doodslag maar afhandelen, maar voor dit soort agenten is er in ons korps geen plaats” dan had dit een generaliserend onderbuikstukje geweest.
  Maar door dit geweld te accepteren geeft de korpsleiding aan dat het korps in principe openstaat voor gevoelloze opgefokte testosteron haantjes en dus is Mc’s stukje terecht.
  Natuurlijk zal een groot deel van de popo’s wel in orde zijn, maar daar gaat het nu even niet om.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN