More

  RECENTE POSTS

  Foebel: Feyemoord-en-brand of toch Ajakkes. Weer traantjes?

  Vandaag is de grote dag voor duizenden fans en hooligans. Of eigenlijk is het wéér de grote dag, want verleden week waren nog duizenden fans, slash hooligans, er reteovertuigd van dat Feyenoord wel eventjes kampioen zou worden. De ploeg faalde echter episch met een 3-0 tegen Excelsior, wat letterlijk tranen en de tragisch genoeg verwachte rellen opleverde. Sad.

  Vandaag is er dus een nieuwe kans voor Feyenoord, maar ook Ajax kan het kampioenschap nog in de wacht slepen. Foebel! Ehrmageherd, wat spannond.

  Foebel

  Normaal vind ik foebel, zoals de meeste nuchtere vrouwen enorm stom en boring, maar toen ik las hoe immens cocky sommige legionairs waren, raakte ik geïnteresseerd. (Mijn hersenen hebben moeite met het idee dat je je lichaam al weken van tevoren gaat verminken met informatie die nog helemaal niet vaststaat. Of überhaupt.) Hoe hilarisch zou het zijn als niet Rotter- maar Amsterdam vandaag toch landskampioen wordt. Het zou een tranendal worden! En uiteraard weer een oorlogssituatie in Rotjeknor, want zoals ik al eerder opmerkte schijnen voetbal en dingen kapot moeten maken en/of agressie tegen politie vaak hand in hand te gaan, kameraden.

  What if

  Puur voor de hilariteit ga ik dus vandaag eventjes de twee wedstrijden foebel in de gaten houden, want wat als… Wat als het uitdraait op een nederlaag in de Kuip? Dat Feyenoord voor het eerst in 18 jaar kan winnen, maar dat niet doet… Dan is toch het hek van de Dam? De kans dat Feyfanboys blij aan het slopen zullen slaan is naar verluid een stuk groter dan door de vele traantjes naar de vernielparty borstcrawlen, maar what if. We gaan het zien.

  Wat gebeurt er vandaag?

  Feyenoord – Heracles Almelo gebeurt in de Kuip, wat de thuisploeg een confidenceboost zou moeten geven. Willem II – Ajax gaat in Tilburg gebeuren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  14/05/2017 - 11:37 11:37

  Als er tranen vallen, dan vallen ze in Rotterdam. Dat is de enige ploeg die er al maanden op rekent kampioen te worden. Ajakkes heb het nie in eigen hand en verheugen zich er dus ook niet op.
  Stel dat ze er tegen de Tukkers ook niets van bakken, dan is dat tragisch.
  En dat hoort ook een beetje bij Feyenoord. Want supporter van Feyenoord ben je niet voor je lol.

  Baratheon
  Baratheon
  Gast
  14/05/2017 - 11:43 11:43

  Mijn reactie voor alles wat dan ook maar met voetbal te maken heeft:

  comment image

  Møhammed Said al Sahaf
  14/05/2017 - 11:58 11:58

  Zal me jeuken wie er kampioen wordt van die twee, ik vind het pas leuk als clubs als Twente of AZ het grote (voor NL begrippen) geld aftroeven en die titel pakken. Waar ik me wel enorm aan stoor is het sneue gedweep met dat enorme lijden altijd van dat Feyenoord legioen. Wat nou lijden? Bijna elk jaar spelen ze mee om de prijzen en/of Europees voetbal. Iedereen die zich daar ooit nog schuldig aan maakt zou verplicht een paar jaar in Oss, Doetinchem, Helmond, Velsen-Zuid of een andere voetbalgoelag op de tribune door moeten brengen. Dát is lijden.
  (Het is dat Veendam niet meer bestaat anders zouden ze op de Lange Leegte moeten eten. In diverse stadions in het land vette hap gescoord en in de regel was dat al behoorlijk goor maar in Veendam was het bijna dodelijk. Hamburgers van een koe die minstens vijf jaar dood was getopt met een yoghurtachtig iets gemaakt met melk van diezelfde koe.)

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  14/05/2017 - 14:26 14:26

  Waar kan ik aandelen kopen van tattooverwijderaars?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN