More

  RECENTE POSTS

  Fleddy Melculy: Pinker

  Daar is onze favoriete metal-Belg weer! Den trouwe lezer van dit heersblog weet natuurlijk allang wie Fleddy Melculy is. Wij van jouw Retenkoels zijn dan ook Fan Van Het Eerste Uur.

  Na de EP Wat De Fok konden we hier al eerder genieten van de clip bij Feestje In Uw Huisje en vandaag viel Pinker op de digitale deurmat. Voor wie nu pas inschakelt: de heren maken beukende metal met een dikke knipoog. Uw redacteur heeft de volledige plaat Helgië al mogen beluisteren en man, wat zit die strak in elkaar. De teksten mogen dan hilarisch zijn maar wat kunnen die gasten spelen, zeg!

  Vlaamse Beukers in het wild
  Vlaamse Beukers in het wild

  Op 23 september verschijnt deze voor de kijkers thuis. Van deze plaat hebben we de video van het nummer Pinker. Dat blijkt dus Vlaams voor richtingaanwijzer en hieronder legt Fleddy heel behulpzaam aan BMW rijders uit dat ze dit als extra optie op hun wagen kunnen nemen (Pagina 56, categorie dashBOOOOAAARD). Mocht u Urbanus in de clip ontwaren: dat klopt.

  U bent overigens van harte welkom om op de 24e in W2 in Den Bosch de Nederlandse albumpresentatie bij te wonen. De smijtbroeders Meneer De Greef en ondergetekende zijn daar natuurlijk bij om te helpen met de Gangvocals!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Kennedy
  Kennedy
  02/09/2016 - 18:42 18:42

  Of je komt ze een weekje eerder gratis bekijken in je favoriete kroeg op de Grote Markt in Den Haag..
  (17 september, Zwarte Ruiter)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN