More

  RECENTE POSTS

  Filmen? Dat doen ze bij Red Bull in de hoogste versnelling!

  Over een paar weken is het tijd voor de Sports Emmy Awards. En een van de genomineerden in de categorieën cinematografie en geluid is onderstaand juweeltje van Red Bull Racing. Hoewel juweeltje.. Het acteerwerk en het verhaal laten wel wat te wensen over, maar op technisch gebied is er echt hoogstaand uitgepakt!

  Naar aanleiding van de nominatie heeft regisseur Nicolas Schrunk op filmnerdblog No Film School (van filmmakers, voor filmmakers) een erg fijne en uitgebreide making of gezet. Van idee tot post production en alle technische aspecten en apparatuur die daar tussen zit, alles wordt uitgebreid behandeld en besproken. Dus filmnerds: pak de lube en de tissues er maar bij en geniet!

  Storyboard

  Storyboard | CREDIT: Red Bull Content Pool

  Een stukje autocamera naar de mensen toe

  Filmotechnic camerawagen met RED V-Raptor en Masterbuilt 25-125 lens en een fijne Canon 50-1000mm lens | CREDIT: Chris Tedesco/Red Bull Content Pool

  Lekker vliegen met die drone

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  09/05/2023 - 17:21 17:21

  Wat enorm gaaf gefilmd, maar Perez moet maar niet zijn day job quitten… Want godskolere, ik wilde bijna mijn polsen in de lengte doorsnijden zodra hij begon te praten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN