More

  RECENTE POSTS

  FBI-baas misselijk van het idee dat hij verkiezingen beïnvloedde

  Ja, maar, wat dacht je dan? Als je twee weken voor de verkiezingen de suggestie presenteert dat een kandidaat ergens van verdacht wordt en weigert inhoudelijk commentaar te geven, dan snap je dat toch?

  In een hoorzitting van de Senaat geeft James Comey commentaar op zijn rol in het onderzoek naar de e-mails van Hillary Clinton. Nu hij zich daarover moet verantwoorden, was het achterhouden van de informatie catastrofaal geweest, aldus Comey. Hij informeerde het Congres over het onderzoek omdat hij dacht dat de reden voor het gebruik van een privé-server in de nieuwe e-mails gevonden zou kunnen worden.

  Any suggestion he affected the vote’s outcome made him “mildly nauseous.”

  Terwijl de F.B.I. normaal de laatste is die voorstander zijn van openbaarheid, was het ineens noodzaak om het Congres over een lopend onderzoek te informeren. Naar een presidentskandidaat. Twee weken voor de verkiezingen. Standaardprocedure, aldus de FBI-directeur. Je hoeft geen Xaderp te zijn om daar meer achter te zoeken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  03/05/2017 - 23:52 23:52

  Ja behalve dan dat Xaderp wel beter weet dat Hillary een illuminatiemarionet is.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/05/2017 - 11:06 11:06

  Ja, duh… De man is z’n hele leven Republikein geweest (ook al had hij een paar maanden eerder z’n lidmaatschap opgezegd), dus je kon er op wachten dat hij ingezet zou worden om Clinton pootje te haken.
  Je komt niet op de positie van FBI-directeur als je heel dom bent, dus wist Comey donders goed waar hij mee bezig was.
  En in ruil voor z’n steun aan de Republikeinen, zal hij nu echt niet geofferd gaan worden. Na grondig …kuch… onderzoek volgt de conclusie dat hij naar eer en geweten gehandeld heeft. Maar dat het achteraf allemaal niet netjes was en dat het nooit meer mag gebeuren.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  10/05/2017 - 15:23 15:23

  En whoop, daar gaat hij de deur uit, genaaid door de man die hij president maakte. Dag dag!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN