More

  RECENTE POSTS

  Faalhaas neemt Selfie

  Ha leuk! Een selfie nemen terwijl er een trein voorbij rijdt! Waarom je dat überhaupt al wil is mij een raadsel en wat mij betreft heeft die machinist dan ook helemaal gelijk. Optiefen van die spoorlijn! Selfie’s zijn overigens allang niet meer cool sinds vice-president Opa-Biden ze ook is gaan nemen. Selfie’s zijn alleen maar leuk zoals ze ooit bedoeld zijn. Van vrouwen. In de Badkamer. Voor de spiegel. Bij voorkeur zonder kleding. (Nee je zoekt zelf maar!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  17/04/2014 - 13:57 13:57

  Ah, leuk, voor de verzameling.

  TheStef
  17/04/2014 - 14:29 14:29

  Als je vanuit de trein gekopschopt kunt worden sta je te dicht bij, next!

  horrorneefje
  Lid
  17/04/2014 - 15:22 15:22

  Wat.Een.Lul. Vooral omdat ‘ie dit niet effe lekker deed bij een Intercity op volle snelheid. Dan wordt je er dus *slurp splat blerk* onder gezogen. Mede daarom vertragen ze ook altijd als er weer eens ‘personen op het spoor gesignaleerd zijn’.

  Niet fucken met treinen. Ik heb zelf langs het spoor gewoond, Haarlemse Spoorwegdriehoek. Mooi natuurgebied midden in de stad, maar niemand kan er komen. Er zaten nachtegalen, dus we (nooit alleen!) klommen ‘s nachts wel eens over het hek, en dan 7 sporen oversteken om wat dichterbij te komen. Prachtig, maar elke keer weer zweten, en niet alleen omdat je gesnapt kan worden en een hele dikke boete kan krijgen. Maar vooral omdat het echt wel link is. Je denkt: ik zie/hoor zo’n trein wel aankomen die bocht om. Klopt, maar dan ben je te laat. Je ziet niet snel genoeg in welke baan ‘ie zit. Rennen is ook een slecht idee ivm. met je kop op de rails kunnen vallen. Oh, en als je per ongeluk met je poot in een wissel staat als ‘ie net dichtklapt, moet je hopen dat je voet er ook meteen af is, of dat je een scherp mes bij je hebt… *slik*. Niet voor niets dat er bij werkzaamheden altijd twee alleen maar op het treinverkeer staan te letten, met luciferhoutjes tussen de oogleden en vier potten koffie op. En sinds ik heb meegemaakt dat een sprintertje waar ik in zat, niet eens op volle snelheid, een auto + bestuurder aanreedt die daarna echt als een verfrommeld melkpak onder die trein zat (binnen gezeten voelde het alsof we een op z’n ergst een scooter aanreden), heb ik helemaal een heilig ontzag voor die dingen.

  /stukje lifelog

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  18/04/2014 - 00:11 00:11

  de volgende keer er toch maar voor springen gassie.. Let this be a wake up calll

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN