More

  RECENTE POSTS

  Experiment idee hagelslag op je sneetje brood strooi apparaat plastic fles – Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen met Ed Baars

  Nou Ed, wat hedde ghij op de bammetjes, ghe ghe ghe ghe. Zo begint menig lunch op de vrijdag in de retecoolredactiebunker wanneer onze grote uitvinder Ed Baars zijn trommeltje op tafel legt.

  Meestal is dat enorm veel boter en hagelslag, en het was altijd een wonder waarom Ed zulke dikbelegde boterhammen had. Door die eerdere uitvinding met het flessenmondkapje zat Ed met een krat lege flessen (want de bestellingen liepen nog niet storm), dus heeft Ed besloten het “pak hagelslag” te gaan verbeteren.

  En daar gaan we nu naar kijken!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  25/09/2020 - 12:24 12:24

  Die man is connected weetje! International man! “chocolade sprinkele device bread plastic bottle” (omschrijving in z’n jijbuis)

  trackback
  25/09/2020 - 15:27 15:27

  […] Wij verzamelen met plezier de artikelen voor jou, alles over klimaatverandering. Via de Nieuwsbron ga je naar de pagina van het artikel. klimaat Veranderingsnieuws, begin hier gemakkelijk met zoeken […]

  Ketsman

  Wat een klimaatveranderingsafzetterijnieuws, ik klikte direct na “hagelslag op je sneetje”, maar het hele topic is pindakaas.

  Bismarck
  26/09/2020 - 19:03 19:03

  Is dat niet wat onhygiënisch, een gezichtsmasker als afsluiting voor je hagelslagfles?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN