More

  RECENTE POSTS

  Even Bellen Met: Geclassificeerde Informatie Van De VVD

  Zojuist kregen wij een mail van Retecooler Wouter (emailadres bekend bij de redactie), die naar aanleiding van het proefballonnetje van de VVD waarin zij geen asielzoekers van buiten Europa meer wil toelaten even heeft gebeld met het partijkantoor van de sherrydrinkers en kwam tot de schokkende conclusie dat de VVD haar geclassificeerde informatie op een hele wonderlijke plek haalt:

  Net even het VVD hoofdkantoor gebeld om te vragen waar ze hun asielzoekende terroristen op baseren. De VVD-er antwoordde dat ze geclassificeerde informatie van veiligheidsdiensten zouden hebben die daar op duidt. Toen ik wat verder daarop doorvroeg begon mijnheer te stotteren en zei dat het dan toch om publieke informatie ging. Toen ik vroeg om bronnen kon hij die niet geven, maar zei hij dat de VVD het voorstel doet om te voorkomen dat vluchtelingen verdrinken. Wederom een bewijs dat het niveau erg laag is en de VVD een stelletje ranzige leugenachtige populisten zijn. Een beetje schermen met zogenaamde geclassificeerde informatie… Hear, hear.

  Hier is het nummer: 070-3613061 . lk zou iedereen willen vragen om ze even te bellen om te informeren waar ze de info vandaan hebben dat er terroristen onder vluchtelingen zouden zijn. Het kost je slechts een paar minuten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  23/03/2015 - 21:43 21:43

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN