More

  RECENTE POSTS

  Eurovision Godwin Contest gewonnen door Zweden

  Op het Eurovisie Godwinfestival gaat Zweden dit jaar aan de haal met de hoogste eer. Anders dan bij de liedjeswedstrijd ging de prijs niet naar een vrouw *kuch* met een baard maar naar een verhaal met een baard. Want: als u deze week niet gaat stemmen, tja, dan marcheren binnenkort de Duitsers weer door de straten op de muziek van Hans van Baalen. Stemmig muziekje eronder en oh nee! Hoor ik daar kindertjes gillen op de achtergrond? Scheutje Auschwitz eroverheen – of weet je wat: schudt de fles maar leeg – en klaar is Knut. Goed gedaan jongens. Daar gaat niemand meer overheen deze editie.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KicA_0LNrsw]

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  19/05/2014 - 22:21 22:21

  Okee, dat is een staaltje onvermogen van epische proporties. De kleinzoon van de commandant van Auschwitz gebruiken om te zeggen dat als we niet voor het EP gaan stemmen de Nazi’s winnen? Schaamteloos.

  Anyway, hij zegt zich er zorgen over te maken dat extreem-rechts in Europa terrein wint. Dat doe ik ook. Maar is ‘m nooit opgevallen dat een deel van de mensen achter zeer/extreem links *en* rechts aanloopt omdat ze een hekel hebben aan de kritiekloze meegaandheid van de andere partijen, de teloorgang van verworven rechten, het lege geblaat van politici als Rutte en Van Ballen? Dat ga je niet tegen door op te roepen tot stemmen. Sterker nog, daarmee maak je het voor relschoppers alleen maar aantrekkelijker om niet te gaan stemmen.

  Echt, als dit het beste is, dan vrees ik voor de toekomst.

  teringbibber
  Lid
  20/05/2014 - 00:33 00:33

  Kan iemand mij vertellen op wie ik moet stemmen? http://www.europarl.europa.eu/meps/nl/search.html?country=NL dat is vast niet de goede lijst. Ik zie alleen maar geestelijk beperkten en maniakken.

  Reet
  Beheerder
  20/05/2014 - 08:23 08:23

  Daar zullen we het helaas toch echt mee moeten doen, maar idd WTF @ die lijst!

  Illuminatus Magnus
  20/05/2014 - 09:36 09:36

  Niet stemmen is een optie, maar een zwakke. Je blanco kunnen stemmen, of een protestpartij als de Piratenpartij of, serieuzer, de SP. Interview met de lijsttrekker vanochtend in de Volkskrant was redelijk.

  Ome Mc
  Lid
  20/05/2014 - 10:01 10:01

  Weet je wie er ook een euro-visie had?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN