More

  RECENTE POSTS

  Erdogan wil visavrij reizen uitruilen voor een paar miljard Turkse lira

  Het gaat enorm goed met de Turkse Lira, net als dat Noord-Korea het beste Korea is, Conimex nouvelle cuisine is en hand horeca het nieuwe neuken is.

  Sinds de besnorde Ottomanen in 1974 het noorden van Cyprus innamen in reactie op de matig uitgevoerde coup, is de VN bezig de boel te lijmen. Daar zijn meer boeken over volgeschreven dan je boeken kunt verkopen met platitudes en strandfoto’s, maar in de kern is sinds de te haastig gehosselde conferentie in Zwitserland er weer een paar jaar geen kut gebeurd.

  Maar, recent zijn er verkiezingen geweest in Grieksel, Cyprus en Turkije, dus er hoeft niemand het gebrek aan lengte van z’n benedenbuiks lubbertuitje te compenseren de komende 2-3 jaar met vuistjezwaaien tegen de vermeende tegenstanders.

  Dus wordt er, want van de lira kun je nog geen broodje kebab meer kopen, Erdogans heeft toch meer te winnen bij het westen dan bij Rusland en als er iemand een paar miljard euro schuiven wil (kusje EU), gemasseerd om weer eens bij elkaar te zitten voor een oplossing. Grootste struikelblok iedere keer zijn naast de manier van regeren ook de compensatie van schade door de bezetting/inval, dus de vraag is hoever iedereen wil rekken om de boel af te tikken, en of de Grieks Cyprioten dan ver genoeg willen bukken voor het compromis. Kortom, de telenovella gaat weer lustig verder, tot over 5 jaar.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/07/2023 - 17:04 17:04

  Conimex? Mag in Recep? /Seth

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN