More

  RECENTE POSTS

  Erdogan-Burger mag dus niet

  Het leek de Urban Burgery/Eatery (hipster-alert) aan de Roonstraße 20 in Keulen nog wel zo’n leuk idee: een hamburger met geitenkaas als een soort ludiek protest tegen Erdogan.

  De hamburger kreeg dan ook de naam “Erdogan Burger“. De eigenaar van de toko, Jörg Tiemann, vond namelijk dat er te weinig tegen de dictatoriale trekjes van Erdogan werd geprotesteerd. Dus dan maar protest in de vorm van een hamburger. In eerste instantie leek het een schot in de roos. Het weekend dat de burger werd geïntroduceerd, moest hij namelijk wegens drukte en dus lege voorraadkasten, z’n tent tent sluiten.

  Afgelopen weekend moest Jörg de Urban Burgery weer sluiten. Alleen deze keer niet wegens lege voorraadkasten, maar wegens bedreigingen van Turkse Germanen:

  Door de huidige concrete bedreigingen, met name het telefoontje van een Erdogan-aanhanger die dreigde met een bezoek aan onze winkel samen met andere Erdogan-aanhangers, kunnen wij de veiligheid van ons personeel niet langer garanderen

  Aldus Jörg Tiemann op Facebook. Overigens blijft Tiemann doorgaan met zijn Erdogan-Burger, maar wel nadat hij eerst aangifte van bedreiging heeft gedaan en vervolgens zijn zaak vol heeft gehangen met camera’s om de veiligheid van z’n personeel en z’n gasten te garanderen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  12/05/2016 - 13:00 13:00

  Volgens mij moeten we de vluchtelingendeal aanpassen. Voor iedere Syrische vluchteling die Europa opneemt mag er een AKP-troll worden teruggegeven.
  Het is bij de beesten af. Dat tuig stemt op de stembusdictator en loopt hier in vrijheid te schreeuwen en te dreigen, terwijl de Turken in hun eigen land gebukt moeten gaan onder alle ellende en onderdrukking. Wat voor een nepturk ben je dan?

  Bismarck
  12/05/2016 - 15:02 15:02

  Ik snap de titel niet. Als ik het verhaal eronder uit lees, blijkt de Erdogan-burger wel te mogen (en ook gewoon te krijgen te zijn).

  Als we op die manier het nieuws gaan brengen, kun je ook concluderen dat tegen Holleeder getuigen niet mag (want Holleeder gaat dan huurmoordenaars op je afsturen). Zouden we in het vervolg niet mogen vanwege de wet en niet mogen vanwege bij wet verboden (dreigen met) geweld kunnen onderscheiden? Of kieper anders alle journalistieke pretenties overboord en laat je gewoon definitief overnemen door de Roze Khmer.

  kenny013
  kenny013
  Gast
  16/05/2016 - 23:07 23:07

  ‘Politiek Correct’ doen voor reclame, helemaal 2016.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN