More

  RECENTE POSTS

  Endlösung der Flüchtlingefrage is endlich da

  Ja, ho, voor u ons gaat beschuldigen van onszelf op oneigenlijke wijze in het debat te mengele, wij menen oprecht de oplossing gevonden te hebben om de vluchtelingenstroom tot stilstand te krijgen. Zanger Rinus heeft een nieuw nummer. En dat lijkt ongerelateerd, maar klikt u even op Meer! Meer! Meer! en kijk de clip.  Pas op, het oog- en oorebolacentrum van de Rijksoverheid adviseert deze clip enkel te bekijken met een lasbril op en zonder geluid. U denkt nu natuurlijk, kom op, ik ken zanger Rinus, hoe erg kan dat zijn. Ha. Kijk gerust, leest u zo maar verder. *handenwrijft* (klik dan! en zet hem even op HD)

  U bent weer terug? Dat was snel. Ja, dat was voor niemand leuk he. Nou, stelt u zich nu voor, uw huis is in brand gestoken door de roverheid, uw moestuintje is platgebrand, uw favoriete soap is verboden, kortom, alles is kut. Dus u vlucht vanuit uw thuisland richting Europa, u komt aandobberen bij de Italiaanse/Griekse/Spaanse kust en opeens hoort u in de verte Zanger Rinus zingen. Nog dichterbij gekomen en u ziet Romana schokkende wulpse *geeft over in mond* bewegingen maken met haar heupen heup middel. Dan denkt u toch bij uzelf, och, zo erg was dat niet waar ik vandaan kom, hoewel ietwat verkoold is dat huis nog prima bewoonbaar. En dan peddelt u toch gewoon als de vliegende bliksem terug? Nou. Dat dus.

  Overigens is dit ook in te zetten in de strijd tegen IS en het zou ons verbazen als er nog politieagenten nodig zijn bij ADO Den Haag – PSV wanneer dit voor en na de wedstrijd afgespeeld wordt. De hooligans rennen vermoedelijk huilend naar hun moeders toe. Wellicht dat we Zanger Rinus op huurbasis kunnen uitlenen aan Frankrijk, als die stinkende boeren weer eens snelwegen blokkeren. Zie daar, we zaten er niet ver naast met onze Endlösung. Uw suggesties waar Zanger Rinus van toegevoegde waarde kan zijn graag in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  tkteun
  tkteun
  08/08/2015 - 11:52 11:52

  Amstel?

  sprins
  08/08/2015 - 11:57 11:57

  LOL @ Tuinesië

  Der Webmeister
  Beheerder
  08/08/2015 - 12:43 12:43

  Ik had vanmorgen een roestige bout die ik met geen mogelijkheid losgedraaid kreeg. Maar even wat Zanger Rinus erover en HATSEFLATS! Ik draai ‘m zó los!
  Even later een lange rij voor de kassa van de Supermarkt. Maar even wat Zanger Rinus erover en HATSEFLATS! Ik was gelijk aan de beurt!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Der Webmeister
  08/08/2015 - 13:44 13:44

  Olooooooooo

  Blasfemist
  Blasfemist
  08/08/2015 - 13:59 13:59

  Ik heb niet gekeken en ga dit ook niet doen. Ik wil mijn laatste week vakantie graag zonder dwangbuis doorbrengen en was zeker van plan mijn 32e nog te halen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  08/08/2015 - 14:05 14:05

  Toch mis ik de meest praktische toepassing van Zanger Rinus nog. Nu ons leger munitie tekort heeft is de vijand (met de staart tussen de benen) te verslaan met een op standje 10 versterkte versie aan het front.

  Broeder Bolognese
  08/08/2015 - 15:21 15:21

  Z’n timbre en stemvastheid doen me sterk denken aan die andere zanger: Neil Young.
  Zou het daar ook me lukken? Of zou het de Nederlandse taal zijn?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  09/08/2015 - 11:47 11:47

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN