More

  RECENTE POSTS

  En wat nu in 2024 te doen?

  Terwijl u langzaam het traditionele nieuwjaarsconcert inrolt vanaf de bank (goedver weer niet ingeloot) is het de vraag wat u de rest van de dag moet gaan doen. Zit u lekker in een hutje op de hei dan is hand horeca altijd een optie (er wordt regen voorspeld).

  Mocht u gisteren Micha Wertheim gekeken hebben dan is er ook nog iets wel leuks, want onderaan deze pots staat de oudejaarsconference van Lebbis en Jansen. Maar die waren toch uit elkaar? Niet zo uit elkaar als Perri Piper, want na ruim 14 jaar zijn ze toch terug en de pauze heeft ze goed gedaan.

  Maar er zijn natuurlijk ook VVD stemmers onder u die al die linkse hobbies niets vinden, die kunnen prima naar de bouwmarkt of de meubelboulevard om de economie meteen strak uit de startblokken te laten geraken. U hoeft niet te wachten tot het concert afgelopen is, veel plezier.

  Mocht u zin hebben om naar golfende dames te kijken, hierrr, mocht u willen huiveren bij wat de popo nu weer heeft bedacht om uw privacy overdwars anaal met een draaiende kettingzaag te neuken, dan heeft RTL hier een prima detailuitleg.

  Dan is het nu wachten tot de pauze in Wenen, zodat u even nog een paar oliebollen in de magnetron kunt janken, want die kater vreet zichzelf niet weg he.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/01/2024 - 14:38 14:38

  Wertheim was verfrissend maar niet juist gecast voor de doelgroep

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  03/01/2024 - 06:49 06:49

  Ik zou het niet weten. Hij zei dat ik hem uit moest zetten, dus dat heb ik toen maar gedaan.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  01/01/2024 - 19:47 19:47

  Al fistfuckend de hand horeca doen? Of is die trend alweer voorbij?

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Flepz0r
  02/01/2024 - 01:24 01:24

  En net dan laat rule 34 ons in de steek.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/01/2024 - 17:38 17:38

  De Golfende dames waren top. Dank daarvoor.

  Alleen… dan kijk ik hier naar buiten en is er slechts te-ring-veel regen. De godganselijke dag. Dat is nog het meest beroerde van die global warming. Koudste maand van het jaar en er valt regen ipv sneeuw.
  Geen sleeën, langlaufen of iglo’s bouwen, maar gewoon wachten tot het ooit een keer droog wordt… in April ofzo.

  En je kunt niet emigreren, want dat is naar een warm land en daar is het over een paar maanden weer 45 graden. Ook niet te doen.

  Het enige dat rest is een goede fles wijn open te trekken en je pens volvreten met alles wat nog in de koelkast en vriezer overgebleven is. Maar dat mag niet, want goede voornemens… goffer….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN