More

  RECENTE POSTS

  En Ook Vandaag Zullen De Algemene Politieke Beschouwingen Je Bloed Laten Koken

  Het is dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen. Gisteren trapte Emile Roemer af, aangezien hij de leider is van de grootste oppositiepartij. Hij pareerde Geert Wilders in het begin aardig, maar viel vooral op door geen cijfers paraat te hebben en kreeg zelfs van zijn mede-(salon)socialist te horen dat het op deze manier “allemaal gratis bier blijft”. Verder was het na het sneue “stuntje” van Wilders over de Koran vooral oeverloos gemekker dat pas om 01.00 uur vannacht ophield (uiteindelijk wel vanzelf dus). Vandaag gaan we daarmee verder en is het voor het kabinet dag twee om zwijgzaam te proberen de ogen open te houden. Alleen Rutte komt vandaag aan het woord namens het kabinet. Hieronder kun je weer live meekijken (let op: autostart) met de Algemene Politieke Beschouwingen en vertellen hoe erg uw bloed kookt kan uiteraard weer in de reacties.

  "...Gast, echt... LOL!!! Hou op!..."
  “…Gast, echt… LOL!!! Hou op!…”
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  18/09/2014 - 10:54 10:54

  ..terwijl er maar liefst 1200 miljard euro in de kas van de pensioenfondsen zit. Een 12 met 11 nullen! Dat zijn bijna net zoveel nullen als daar in Vak K..

  * toch besmuikt lacht *

  G. de Vader
  Gast
  18/09/2014 - 11:44 11:44

  Kan iemand Pinokkio nou eens vragen hoe hij die honderdduizend banen gaat creëren. Gewoon, heel concreet. Want ik heb niet de indruk dat er meer werk is, als werkelozen langer gebruik kunnen blijven maken van de kinderopvang.
  Dan kun je wel stellen dat ze dan meer tijd hebben voor een (onbetaalbare) opleiding, maar ook dan zie ik nog niet hoe er meer werk is. Er zijn officieel voor iedere vacature nu 7 werkelozen. Maar dat is exclusief onderbezette ZZP-ers, ongeregistreerden en mensen die ver beneden hun niveau aan de slag zijn. Een opleiding wil hooguit zeggen dat je (weliswaar zonder werkervaring en dus behoorlijk kansloos) ook in andere rijtjes kunt aanschuiven. Maar ik zie niet hoe dat extra banen creëert.

  G. de Vader
  Gast
  18/09/2014 - 11:49 11:49

  Het zal er wel op neerkomen dat er volgend jaar 50.000 werkelozen bij zijn gekomen, maar dat Rutte volhoudt dat dat er honderdduizend minder zijn dan bij ongewijzigd beleid. Dat doet Rutte namelijk wel vaker. Misschien kunt u zich die grap over die 3000 extra agenten nog herinneren. Of anders die (selectief gelekte) grap over de verlaging van de eerste schijf met 0,25%. Dat is dus ten opzichte van een eerdere verhoging. Feitelijk wordt de eerste schijf 0,25% verhoogd, waardoor iedereen 50 euro méér gaat betalen.

  Bismarck
  18/09/2014 - 12:00 12:00

  Je kan later vandaag ook live gaan kijken naar politiek die wel ergens over gaat.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  18/09/2014 - 12:18 12:18

  Voor wie er zin in heeft: hier een wel zinnig advies van de raad van state over deze begroting.

  http://www.raadvanstate.nl/adviezen/advies.html?id=11356

  Managementsamenvatting: de begroting van het kabinet klopt wat de cijfers betreft ( sec) maar is verder veel geblaat maar weinig wol. Geen concrete plannen en geen enkele concrete aanzet voor de broodnodige hervormingen.

  Møhammed Said al Sahaf
  18/09/2014 - 13:16 13:16

  Kan me wel voorstellen dat Roemer en co geen cijfers paraat hadden, waarom zou je de moeite nemen maandenlang een tegenbegroting in elkaar te flansen als die door al het neoliberale tuig hoonlachend ongezien weggewuifd wordt?
  En doe me een lol, noem Diederik, of welke andere PvdA-er dan ook, geen socialist. Ook geen salonsocialist, de PvdA is al sinds paars 1 een keiharde neoliberale partij.

  G. de Vader
  Gast
  18/09/2014 - 13:45 13:45

  Ik vind het ook niet zo interessant of je alles tot achter de komma doorgerekend èn paraat hebt eerlijk gezegd. Wat zijn die cijfers waard? Vraag het eens aan de Banenkampioen.

  Møhammed Said al Sahaf
  18/09/2014 - 13:56 13:56

  Of vraag het aan de bovag, tot drie weken terug ‘herkende’ Wiebes zich niet in hun cijfers. De zijne waren beter en de Bovag kon niet rekenen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN