More

  RECENTE POSTS

  En als je dacht dat Brexit een clusterfuck is, check dan deze US hoorzitting in het huis van afgevaardigden

  Ja, die Brexit loopt als Lucille Werner. Maar laten we niet vergeten dat ook nog een onderzoek loopt in de USA naar inmenging van de Russen in de verziekingen van 2016.

  Hier in de bunker staat al een kuub popcorn klaar voor het moment dat Robert Muller z’n definitieve dagvaardingen gaat uitbrengen, maar tot die tijd moeten we ons vermaken met kleiner grut. Zo was er een hoorzitting in de senaat het huis van afgevaardigden met Peter Strzok, de FBI agent die zowel de Hillary emails onderzocht als deelnam aan het onderzoek naar Russische inmenging in de verkiezingen. Nu had hij persoonlijk een mening over Trump en werd daarover aan de tand gevoeld. Nu gaan we u niet vermoeien met urenlang droge stof op video, maar laten we de vloer aan Stephen Colbert, die een aardige samenvatting maakt van hoe eensgezind de Senaat optrekt in deze:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  13/07/2018 - 14:17 14:17

  *Kuch*Huis van Afgevaardigden hoorzitting*kuch*

  Verder is die voorzitter vooral incompetent om wat hij toelaat (van zijn partijgenoten) tijdens de hoorzitting. Het gaat het Huis van Afgevaardigden geen F-ing F aan hoe een FBI-medewerker in zijn vrije tijd zijn vrouw in de ogen kijkt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN