Ja, die Brexit loopt als Lucille Werner. Maar laten we niet vergeten dat ook nog een onderzoek loopt in de USA naar inmenging van de Russen in de verziekingen van 2016.

Hier in de bunker staat al een kuub popcorn klaar voor het moment dat Robert Muller z’n definitieve dagvaardingen gaat uitbrengen, maar tot die tijd moeten we ons vermaken met kleiner grut. Zo was er een hoorzitting in de senaat het huis van afgevaardigden met Peter Strzok, de FBI agent die zowel de Hillary emails onderzocht als deelnam aan het onderzoek naar Russische inmenging in de verkiezingen. Nu had hij persoonlijk een mening over Trump en werd daarover aan de tand gevoeld. Nu gaan we u niet vermoeien met urenlang droge stof op video, maar laten we de vloer aan Stephen Colbert, die een aardige samenvatting maakt van hoe eensgezind de Senaat optrekt in deze:

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

*Kuch*Huis van Afgevaardigden hoorzitting*kuch*

Verder is die voorzitter vooral incompetent om wat hij toelaat (van zijn partijgenoten) tijdens de hoorzitting. Het gaat het Huis van Afgevaardigden geen F-ing F aan hoe een FBI-medewerker in zijn vrije tijd zijn vrouw in de ogen kijkt.