More

  RECENTE POSTS

  Een ruime week lockdown, een observatie

  Ja ja, vanaf 23 maart was er ook een lockdown, maar die was intelo, intalalala, intelectul…. Dat was een slimme. Ook voor doven. En toen was het pleepapier op.

  Doofs voor: 'Show me de pleepapier!
  Doofs voor: ‘Show me de pleepapier!

  Iedereen zijn moeder toen al over de pis. Maar toen, 14 (!) december werd aangekondigd dat we een dag later in een gewone lockdown zitten. Of een harde, zo u wilt. Rutte, begeleid door wat ik eerst dacht wat een volière was, kondigde het aan vanuit het Torentje, waarvan de isolatie belabberd bleek.

  Niks intelligente lockdown; gewoon BOEM, alles dicht, op de supermarkt na. Nou ja, eerst waren de Action en de HEMA ook open, want die verkopen ook een soort van eten en een rookworst van UNOX (bekend geheim) is ‘essentieel’, als je hem in de jus hebt liggen. Ook de MAKRO overigens, die deed of er niks aan de hand is, maar snel wel weer weer met pasjes gingen werken (die iedereen van mijn buurvrouw, oom of kinderen kan lenen), hierna de ophef betreuren over het feit dat mensen Black Friday vierden op zaterdag en achteraf dan toch maar stoppen met de Media Markt spelen. Solidair.

  Gordon en zo

  De BN-ers ook. Fucking hilarisch. Gordon, die al drie weken niet in het nieuws was omdat hij in Zuid-Afrika ging zitten tot eind januari, belde de Telegraaf en alle andere showrubrieken dat hij wegens de lockdown niet terug kan. NOU EN!? Je ging er tot eind januari zitten, doorgesnoven cupcake.

  Gordon, attention seeker
  Gordon, attention seeker

  Hoe heet ze, die bij de Albert Heijn alle niet-essentiële shit ging kopen en daar een, ik kwoot, ‘een geestige video‘ over maakte. Omdat haar shirthut dicht is. Shirts die je ook online kunt bestellen, dan heb je intussen ze half januari al, omdat mensen te stupide zijn om ‘alleen pakketjes ophalen‘ te begrijpen en met geweld een kerstkaart willen bemachtigen en daarom de afhaalpunten maar gesloten worden.

  Afhaalpunt not found
  Afhaalpunt not found

  Pissen op het gepeupel

  Hey, wegens dit soort mongolen ben ik blij dat de Appie enveloppen verkoopt. Lijkt niet essentieel, tot je een brief moet sturen omdat de overheid nog in 1876 leeft. Zie ook de toeslagenaffaire, waar een vernietigend rapport over uitkwam, en waar kennelijk de meerderheid van een opiniepanel denkt: ‘meh‘, waardoor er nog geen hond ontslagen of afgetreden is en dat ook niet lijkt te gaan gebeuren. ‘Ha ha ha. Dat gepeupel moet niet zeicken‘, zoals ik vermoed dat in 1876 de HH politici over het electoraat dachten, en wat via Vindicat, wat sinds een paar weken alleen nog op kosten van de papa’s leeft, weer helemaal terug lijkt. Net als algemene hufterigheid trouwens.

  Asscher, Rutte en Wiebes, drie seconden nadat ze 'sorry' logen.
  Asscher, Rutte en Wiebes, drie seconden nadat ze ‘sorry’ logen.

  Blaffen

  Intussen gaat men namelijk al dan niet bewust viral door luidkeels in mensen hun gezicht te blaffen dat je geen ene fuck geeft om corona, covid en andere griep en dat JOUW vrijheid heus wel andermans oma of eigen gezondheid waard is. Lekker meppen op een pannetje wat je dan in de plomp laat vallen, dat is deze week het verzet geworden. En daarna gaat een museum dat pannetje opduiken, voor later. Tevergeefs uiteraard, want het is 2020.

  Gaat je pannetje, oh grote verzetsstrijder.
  Gaat je pannetje, oh grote verzetsstrijder.

  Jaren terug al riep ik de revolutie al gekscherend uit. Ik kom daarop terug. Met dit roedel idioten als ‘verzet’, ben ik blij de kerst klein te kunnen vieren. Daarna de ‘vuurwerk is traditie en een verbod is WHARGHARBL en daarom blaas ik je huis/bievenbus/auto op‘-gekken en dan zijn we al weer wat verder in de lockdown en is het 32 december 2020. En dan komt dat vaccin er al bijna aan, waarna we eigendom zijn van Microsoft. Nu nog voldoende kunnen testen.

  Godverdomme
  Godverdomme
  5 7 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN