More

  RECENTE POSTS

  Een kankergrote Kankerpoll, mag dat?

  Het moet nu maar eens afgelopen zijn met dat kanker hier en kanker daar. Oh? Dat vindt tenminste het KWF en dat laat daarom een tsunami aan talent op ons los om die boodschap kracht bij te zetten.

  Obligaat? Iedereen is hier inmiddels oud genoeg om meermaals van dichtbij met kanker geconfronteerd te zijn geweest. En dat heb ik het niet over de oor- en oogkanker door Hollandse Hits, nee de rauwe werkelijkheid van het verlies van echte levens na een lang pijnlijk ziekbed. Life sucks. De grote gelijkmaker dus. “Het is echt erg man, je kunt er gewoon aan doodgaan.

  Blijkbaar moet dit leed toch gemonopoliseerd worden en dus komt al snel de Hollandse Kramp van het verbieden erbij. Hee, uiteraard hoeft er niemand nodeloos gekwetst te worden. Maar zoals al het vloeken, is het soms een prima uitlaatklep en kanker is gewoon een fijn hard woord.
  Dus krijgtochdepestpleuriskankertering-godgodverdegodver-wateenbloedkankerding, of niet? Poll!

  Stop schelden met kanker

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Tante Jokke
  Tante Jokke
  09/10/2020 - 16:27 16:27

  Het is gewoon een woord dat je veel hoort omdat het nou eenmaal slecht gesteld is met onze cultuur. Natuurlijk wens je niemand zoiets toe. Soms is het gewoon het enig passende woord, maar goed tijd voor een actie: geen kanker meer zeggen, kom d`r maar in Marcoo!!! KK,BOE!

  Der Webmeister
  Beheerder
  09/10/2020 - 17:39 17:39

  mAaR vRiJhEiDs VaN mEnInGsUiTiNg!!1!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  09/10/2020 - 17:43 17:43

  Misschien een idee om daar een maand voor te nemen en dan de naam van de maand een beetje te verhaspelen zodat de woorden stop en kanker erin voorkomen en dan een aksie te starten met bekende influencers als Thelma-Louise, om dan iedereen te laten stoppen met kanker zeggen en dan hopen dat ze het na die maand vanzelf gaan doen, ofzo…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  09/10/2020 - 17:46 17:46

  Verder ben ik meer voor religieus gerichte scheldwoorden. Iedereen die zich daardoor gekwetst voelt kan toch wel een beetje tegengas gebruiken.

  Bismarck
  11/10/2020 - 11:14 11:14

  Is het niet een aardige gelegenheid om kanker door corona te vervangen? De term coronamongool is dan meteen iets bijzonders, want die komen in het wild nauwelijks voor.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  12/10/2020 - 08:22 08:22

  Mijn neefje van 15 heeft kanker, hij heeft er nu 5 chemos op zitten en gelukkig gaat het de goede kant op met hem, hopelijk kan de ellende binnenkort verwijderd worden.
  Dat heeft mij er niet van weerhouden om af en toe eens flink te kankeren op dingen, dat zit er gewoon heel erg in en het lucht op.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN