More

  RECENTE POSTS

  Een Draaiende Kettingzaag Overdwars Anaal Inbrengen Dekt Nóg De Lading Niet

  De redactie van Retecool is redelijk pacifistisch. Vrijdenkend. Laten ruimte voor andere mensen. Maar helaas hebben we vandaag toch hardhandig een grens gevonden aan onze flexibiliteit. Sjaak en Irma moeten simpelweg een draaiende kettingzaag overdwars anaal ingebracht krijgen. Beide. En dan zijn we nog echt te mild.

  Ik Vertrek. Een guilty pleasure voor menig redactielid waaronder zelfs OGL, zijn aars zij geprezen, niets menselijks is hem vreemd. Voor de emigratiando’s binnen de redactie is Ik Vertrek vaak een bevestiging dat de eigen emigratie best toppie joppie verlopen is als je de lange stoet huilnuffen in beeld gebracht ziet worden door de AVROTROS.

  "Wij zijn mongolen, alles wat we doen is toch wel leuk" Jules & Rintai Grünewald
  “Wij zijn mongolen, alles wat we doen is toch wel leuk” ~ Jules & Rintai Grünewald

  Nu dachten we, althans ondergetekende, dat het absolute dieptepunt al jaren terug bereikt was met Jules en Rintai Grünewald. Edoch, het AVROTROS team van Ik Vertrek heeft z’n best gedaan en Sjaak en Irma gevonden. Deze aangespoelde klompen genresidue uit Tweede Exloërmond hebben op internet binnen een uur een huis gekocht en tekenen vervolgens in Hongarije zonder het huis überhaupt te hebben bekeken of het koopcontract te begrijpen (want in het Hongaars) dat koopcontract “op gevoel”. Waarbij de dag na het tekenen een aantal “schuurtjes” opeens niet meer bij de koop hoorden. Om vervolgens met 70 papegaaien en 2 teckels naar Hongarije te verhuizen. En inmiddels roepen mensen dat ze schulden proberen te ontwijken.

  Sowieso, mensen die teckels hebben kun je al lastig vertrouwen, maar echt WAT DE VLIEGENDE NEUK ZIJN JULLIE AAN HET DOEN. Ze krijgen leads via de teckelvereniging. DE TECKELVERENIGING. En echt. KIJK! DIE! AFLEVERING! We zijn even met een handdoek de bloedspetters van de monitor vegen door al het headdesken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  19 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  19 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  07/09/2016 - 09:35 09:35

  “Afschrikwekkende maatregelen bij Zuidgrens Hongarije steeds mensonterender”, zo liet Tineke Ceelen in een reactie weten.

  ThE_ED
  Beheerder
  07/09/2016 - 09:46 09:46

  Drávafok staat trouwens ook bekend als het Tweede Exloërmond van Hongarije.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/09/2016 - 10:29 10:29

  Toch is het programma eigenlijk zelden verrassend. Variaties op hetzelfde thema. Ik gok dat deze alsvolgt in elkaar zit.
  Stel is NL zat en zoekt nieuw avontuur. Vaak ook om de relatie een nieuwe impuls te geven of na een scheiding met een nieuwe partner.
  Ze spreken de taal niet of amper.
  Er wordt voor heel winig geld een mooi stukje grond aan een idyllisch beekje in een verder verlaten dal gevonden. Er staat een huis en een oude watermolen op. Ideaal voor camping/sjambredood/punnikworkshop
  Kinderen gaan (onder protest) mee en worden op een nieuwe school gedumpt waar ze (zeker in het begin) heel ongelukkig zijn.
  Het huis blijkt een groter bouwval dan gedacht.
  Alles wat de gemeente moet regelen duurt maanden. Geen licht, water of rioolaansluiting.
  Bouwvergunningen zijn zo lastig dat maar zonder begonnen wordt.
  Hij is best wel handig (had in NL een keer de WC betegeld) en pakt de complete renovatie voortvarend aan terwijl de familie in een bungalowtent bivakkeert. Het is maar voor een paar maanden toch? Oh nee… duurt net even langer. Na een lange koude winter (we waren hier altijd op vakantie in juli; deze kou hadden we echt niet verwacht) is de oorlogskas leeg op en gaat hij in NL een paar maanden bijklussen voor geld waarmee dan professionals ingehuurd kunnen worden die de verbouwing in een paar weken af moeten maken.
  Uiteindelijk gaan de kinderen terug naar NL, bevalt zij van een tweeling die erg op de ingehuurde Bulgaarse metselaar lijkt en krijgt hij rugklachten waardoor de afwerking toch nog even uitgesteld moet worden.
  De camping/sjambredood/punnikworkshop gaat met een jaartje of wat vertraging toch open maar de opkomst valt tegen. Bovendien blijkt het mooie stukje grond aan het idyllische beekje dat ze voor zo weinig konden kopen niet voor niets in een verlaten dal te liggen. 5km stroomafwaarts wordt een stuwdam gebouwd…

  OK, OK, kijken gaat…

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/09/2016 - 10:32 10:32

  Dat! Prima formule, niets aan veranderen graag!

  Ben overigens wel benieuwd hoe het nu aan de noord-Koreatische grens is! Wanneer gaat ik vertrek er weer langs?

  ThE_ED
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  07/09/2016 - 10:35 10:35

  Je mag sowieso niet meedoen als je al een keer een ANWB gids van het land hebt ingekeken, denk ik.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Reet
  07/09/2016 - 11:27 11:27

  “Ik vertrek” is een debiel, tenenkrommend, plaatsvervangende schaamte opwekkend programma dat de moeite van het kijken absoluut niet waard is.

  ….En ik kan het weten, want ik heb alle afleveringen gezien.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/09/2016 - 11:40 11:40

  .

  ThE_ED
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  07/09/2016 - 12:57 12:57

  Ik test zo ook businessplannen in het buitenland, ik meld me met dat idee bij de AVROTROS en als ik dan wordt uitgenodigd weet ik dat ik er niet aan moet beginnen.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  ThE_ED
  07/09/2016 - 13:57 13:57

  Lolololol

  Monade
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/09/2016 - 21:14 21:14

  Ik goegel op ‘sjambredood’ en krijg 5 nietszeggende hits. Wat de geenstijlzoektdezoveelsteredacteurneukende neuk is een ‘sjambredood’??!?

  /En s/AVROTROS/TRAVO/g Je weet.

  L B
  L B
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  30/09/2018 - 19:01 19:01

  “een tweeling die erg op de ingehuurde Bulgaarse metselaar lijkt”

  En bedankt, dat kost me weer een nieuw keyboard

  Reet
  Beheerder
  07/09/2016 - 10:35 10:35

  Is de side van de camping door Bainca in elkaar geklust of wat?

  Mijnheer Henque
  Mijnheer Henque
  Gast
  07/09/2016 - 15:06 15:06

  Die zijn niet naief, die zijn gewoon gevlucht voor de inspectie. Geen tijd te verliezen voor die kletsvogels werden weggehaald. Ja, dan ben je niet zo kritisch. https://www.facebook.com/slachtoffersirma/?fref=ts

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Mijnheer Henque
  08/09/2016 - 00:05 00:05

  WTF

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Mijnheer Henque
  08/09/2016 - 09:27 09:27

  Sgande!!!

  Hoe smaakt papegaai eigenlijk?…

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Mijnheer Henque
  08/09/2016 - 09:41 09:41

  Ik voorzie een vervolg hierop. Maar dan via SBS6 en dat de naam Steegeman daarbij wordt genoemd, dat hebt u niet van mij.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN