More

  RECENTE POSTS

  Een complot tegen de integere corruptie van de VVD

  Kijk. Dat is het. Niet het feit (we tikken hier FEIT als in, nou ja, feit) dat niet alleen de Limburgse VVD verdrinkt in zijn eigen moeras van corruptie, maar dat er landelijk ook één en ander niet geheel jofel zit bij de sherrydrinkers is het probleem volgens onze minister van longkanker. Nee. Het is een complot. Dixit Edith Schippers, minister van gezonddingen en voormalig tabakslobbyiste, die de zakken van manlief (directeur van een ziekenhuis) prima weet te vullen via haar huidige functie en zijn ziekenhuis wist te vullen in haar vorige.

  Ricardo Offermanns die is veroordeeld wegens schending van de geheimhoudingsplicht? Complot van de PvdA. Jos van Rey en de rest van Limburg INCLUSIEF ‘de politieke belofte’ Mark Verheijen die meer strafrechtelijke onderzoeken aan hun broek hebben dan wij sokken hebben? Complot  om de VVD te beschadigen, stelt Edith. Heel integer stelen is namelijk geen probleem als je VVD-lid bent. Als bijstandsmoeder een formulier verkeerd invullen daarentegen is voldoende reden om je tot voorbij de 14e cirkel van de hel te vervolgen. Het naspelen van The Godfather door VVD’ers in Limburg is daarom duidelijk een complot van bijstandsmoeders, aldus Edith.

  Kathalijne de Kruif is ook een complot. Die mevrouw was fractievoorzitter van de VVD, toen ook zij al die geheimhoudingsplicht schond. En iets met witwassen deed. En met nog meer dingen die in het wetboek van strafrecht terug te vinden zijn. Ze zit nu in de cel. Complot van het CDA natuurlijk, want mevrouw werd in eerste instantie ook verdacht van dingen met wiet. En Jezus háát wiet. Heeft NIETS te maken met de integriteit van De Kruif.

  Opstelten en Teeven? Ook een complot. Wie gaat er nu zitten zeuren over een bonnetje van vijftien jaar terug? Het gaat tenslotte maar om enkele MILJOENEN en natuurlijk vijftien jaar (sherry) glashard liegen. Tot 45 minuten voor aftreden dóór blijven liegen zelfs. Allemaal een complot. Edith denkt dat Geert hierachter zit. Die zou ergens gehoord hebben dat Teeven eigenlijk een islamitische naam is. Zegt Edith.

  Uiteraard is deze lijst verre van compleet, omdat er iedere dag wel een nieuwe VVD’er boven komt drijven met meer skeletten in zijn kast dan er zandkorrels op het Scheveningse strand liggen. Zie bijvoorbeeld gisteren. Maar ook dit is allemaal een complot. De integriteit van VVD’ers staat buiten kijf en al deze – bewezen – zaken zijn gewoon bedacht om de VVD in een kwaad daglicht te stellen voor de belangrijke verkiezingen (wat doet een Waterschap? de eerste die binnen vijf minuten het goede antwoord geeft zonder te Googlen wint een uitnodiging voor de OMGWTFBBQ) volgende week.

  Edith gaat na het vouwen van haar aluminium hoedje weer even om tafel met wat zorgbobo’s, om uw eigen risico op te schroeven en de bankrekening van haar man te spekken. We verkiezen!

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  23 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  23 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Susan Heklicht
  14/03/2015 - 11:43 11:43

  Je kan dan ook niet automatisch verwachten, dat de minister van gezonddingen les 1 van de psychotherapie (Stap uit de slachtofferrol!) onder de knie heeft.

  zeehond
  14/03/2015 - 11:46 11:46

  Wat een domme, domme uitspraak van Schippers.

  Illuminatus Magnus
  14/03/2015 - 11:47 11:47

  > wat doet een Waterschap?
  Zorgen dat jullie in Rotterdam droge poten houden.

  Anyway, de VVD is het CDA van 20 jaar geleden: machtsmisbruik zit in hun DNA.

  RoHS
  RoHS
  14/03/2015 - 12:07 12:07

  Ja de VVD had de schade natuurlijk ook niet kunnen beperken door gewoon op het moment dat er vraagtekens bij de Tevendeal worden gezet het boete kleed aan te trekken en alleen teven een rot schop te geven zodat dit zwaard van Damocles je niet vlak voor de verkiezingen boven het hooft hangt, of los komt……. o wacht.

  O ja en het waterschap, dat schrijft nutteloze verkiezingen uit.
  Lekker lopen zijken over het belang van droge voeten en zo, maar er zijn geen kandidaten die voo her doorsteken van de dijken zijn. Of ik heb ze gemist, want net als de rest van NL kan die hele waterschapsverkiezing me gestolen worden en hoort het gewoon onder verkeer en waterstaat te vallen.
  Maar door de waterschapsverkiezing gelijk met de ps verkiezingen te houden, zullen veel meer mensen dat biefje ook wel in de bak doen dan de 0.014% die was komen opdagen als er alleen waterschapsverkiezingen waren en dan lijkt het toch als of het leeft onder de mensen. Al weet niemand zelf maar hoe de kandidaat er uitziet waar ze op stemmen.

  Illuminatus Magnus
  14/03/2015 - 12:13 12:13

  Als je niet gaat stemmen voor het Waterschap, RoHS: de boeren en tuinders doen dat wel. En die kiezen een kandidaat die doen wat zij willen, en dat is niet wat de gemiddelde stedeling wil. Maar het zou inderdaad veel beter onder de provincie of het Rijk kunnen vallen.

  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Gast
  14/03/2015 - 12:20 12:20

  Edith Schippers is corrupt en niet toerekeningsvatbaar. Gezien haar grote invloed dient de maatschappij tegen haar en haar wanen beschermd te worden. Enkeltje inrichting! Ow nee. Ow nee , die zijn wegbezuinigd, nou dan maar lekker over straat zwerven . Net als haar slachtoffers. #Lobbymaffia

  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Gast
  14/03/2015 - 12:22 12:22

  ALs er een partij is die als hoofddoel heeft: lobby-en verbieden op alle niveaus….. U bent mijn enige hoop.

  Fun Fact: zo’n partij is er niet en zal er nooit komen ook.

  RoHS
  RoHS
  14/03/2015 - 13:11 13:11

  @IM, Je hebt wel soort van een punt, tenminste al ik ook maar een flauw benul zou hebben waar de kandidaten voor staan een hoe betrouwbaar ik ze zou moeten vinden. Dat is dan ook het bezwaar tegen een verkiezing waarvan de overgrote meerderheid geen idee heeft wat er speelt. En boeren tuinders en nog zo wat kleine groepjes hebben daar wel echt belang bij dus zij weten welicht wat ze stemmen.
  Voor de provenciale staten geld feitenlijk het zelfde, maar dat daar de verdeling van de eerste kamer indirect uit voortvloeit is dan wel weer een goede motivatie om daar wel voor te stemmen.
  Maar om nu te zeggen dat de provincie een onmisbare bestuurslaag is, nee.
  Michien doen ze er af en toe wel nuttige dingen, maar die lijken me beter op hun plaats bij de lokale of de landelijke politiek.
  Zo voor de verkiezingen vallen de provinciale kandidaten over elkaar heen om te zeggen dat de provincie echt wel nuttig is, maar als dat moet gaan uitleggen is het tegendeel al soort van bewezen.
  Als de provincie als bestuurslaag wordt opgeheven zal die binnen de kortste keren een vage herinnering worden, net als het inbel modem, de hondekar en het geheugen van Fred Teven.

  Incator
  Incator
  14/03/2015 - 14:04 14:04

  [q]Als de provincie als bestuurslaag wordt opgeheven zal die binnen de kortste keren een vage herinnering worden, net als het inbel modem, de hondekar en het geheugen van Fred Teven. [/q] Of democratische inspraak in het algemeen… Eigenlijk komt het erop neer dat we te belazerd zijn om ons te verdiepen in het bestuur, het daarom centraliseren, waarna het vervolgens een ruilmiddel in het ‘politieke spel’ wordt, en vervolgens gaan we klagen dat ze niet naar ons luisteren.

  Nee hoor, laat waterschappen maar lekker apart. Ik weet ook niet wat ze doen, maar de beslissingen gaan tenminste gewoon over waterschap en niet over politiek poker (10 zielige kindertjes tegen 16 asielzoekers als crimineel opsluiten, en mogen we in categorie ‘rechtszekerheid verminderen’ het verlagen van de rechtshulp? Verhogen van de griffierechten had ik al dus kwartet! En we hebben ook nog 12 van de 18 jokers over om in te zetten bij eventueel aan het licht te komen misstanden van onze bewindslieden…)
  Als het ooit wel belangrijk wordt kunnen we er rechtstreeks invloed op uitoefenen. Dus laat maar lekker zo.

  horrorneefje
  Lid
  14/03/2015 - 14:05 14:05

  “ISIS, eh… corruptie heeft niets met de VVD te maken..is een vooropgezet plan van zionis… eeeh, PvdAers om VVD zwart te maken.”

  horrorneefje
  Lid
  14/03/2015 - 14:14 14:14

  .

  horrorneefje
  Lid
  14/03/2015 - 14:23 14:23

  Ze kan trouwens best gelijk hebben. Maar wie zou er dan achter zitten hè…?

  MadDieu, drukt zijn snor
  14/03/2015 - 14:56 14:56

  Ons politieke bestel is in gehaald door de techniek realiteit. Gemeentebestuurders waren vroeger de notabelen, de middenstanders en de betere boeren. Hetzelfde gold voor alle bestuurslagen erboven.

  Slechts 3 procent van de actieve kiezers is lid van een politieke partij. Bij een opkomst van rond de 50% mag je dus stellen dat slechts 1,5 % procent van de volwassenen politiek actief is. Een politieke functie kost tijd en als je de capaciteiten hebt, dan kun je in het bedrijfsleven meer verdienen met minder inspanning. Slechts een klein deel van de leden stelt zich dus verkiesbaar voor een functie in de politiek. Eigenlijk stellen alleen de losers oprechte burgers zich verkiesbaar, die in de jungle van het bedrijfsleven het niet zouden halen.
  Ongeacht voor welke partij de politicus spreekt, hij/zij vult de tijd primair met de schijn ophouden.

  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Gast
  14/03/2015 - 15:35 15:35

  @maddieu was het maar waar. Besturen= macht. Ik ken maar genoeg ondernemers die macht/invloed willen via functies in het openbaar bestuur. Mijn vorige bazin was er zo een. Lukte het niet via de waterschapsverkiezingen, dan probeerde ze het wel bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. EN met succes. Zit inmiddels in de gemeenteraad Geheel in het belang van der onderneming en de ondernemingen van der vrindjes.

  @ Edith – The Schizo- Schippers: ‘Wie beweert, bewijst!’

  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Gast
  14/03/2015 - 15:42 15:42

  VVD vanzelfsprekend. En het bedrijf kreeg ze van Pa. Cliché op cliché.

  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Bijzaak op geheel eigen en briljante wijze
  Gast
  14/03/2015 - 17:12 17:12

  [img]http://i.imgur.com/HLLqNYs.jpg[/img]

  Ome Mc
  Lid
  14/03/2015 - 17:28 17:28

  Wat ik van de week al lulde: het is best een beetje toevallig dat alle lijken van de VVD uit de kast vallen alsof het Domino D-Day is.

  Maarja, dan moet je er maar geen lijken in hebben zitten.

  MadDieu, drukt zijn snor
  14/03/2015 - 19:51 19:51

  @bijzaak: “besturen = macht” is algemeen erkend, zoals veel andere fabels. Waarschijnlijk werkt dit adagium alleen bij de directeur-grootaandeelhouder. “Geld = macht” is een veel sterker credo, dan het motto “besturen = macht”. Waarmee we terug zijn bij mijn veronderstelling.

  Politieke democratisch gekozen besturen zijn samengesteld uit boeren, burgers en buitenlui. Een doorsnee van de bevolking en meer dan het volksgemiddelde -een enkele uitzondering daargelaten- aan intelligentie zullen ze niet hebben. (Mavo-C niveau in mijn middelbare schooltijd, iets onder VMBO-T vandaag de dag.)
  Het valt altijd te hopen dat de indirect verkozen politieke top (kabinet/…/wethouders) meer capaciteiten heeft dan de rechtstreeks gekozen 2e kamer of gemeenteraad.

  Mocht men wel meer scholing -WO-opleiding met uitzicht op eeuwigdurende bijstand- gehad hebben, dan kiest men eerder voor een loopbaan buiten politiek en overheid.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  15/03/2015 - 15:44 15:44

  Tja dat zeg je nu wel, maar ze staan toch alweer tweede in de peilingen. Elke keer flikken ze het kunstje dat de coalitie partner van alles de schuld krijgt en het “stemvee” wel weer VVD stemt.

  Zusterpartijtje PVV maakt PVDA en D’66 wel zwart, en net voor de verkiezingen gooit die een boude uitspraak er uit… waarna mensen gaan twijfelen en op de “volgende partij die rechts is, en het minste kritiek van Geertje heeft gehad” stemmen. D’66 mag niet want die zijn vies (aldus Geert) en PVDA is nog viezer (Aldus Geert), dus de hele zooi aan PVV Stemvee wordt wel weer de VVD schuur ingejaagd. Geniale verkiezings stunt die PVV.

  Je kunt zien dat daar “managers” zitten, ze probeerden het met twee partijen tegelijk om in te haken in het Fortuynisme denken (niet dat ze Fortuynisten zijn, maar goed) op twee verschillende vlakken met zogenaamde “rebellen als Rita Verdonk en Geert!” er hoeft maar eentje te lukken en ze kunnen zo bij de SP, PVDA en D’66 wegsnoepen “:P. VVD…. oplichters in het ultieme ;).

  xaderp.
  Redacteur
  15/03/2015 - 16:37 16:37

  NATUURLIJK is het een complot. Gelukkig maar.

  Dit is overigens ook een complot:

  “De VVD blijft het in de peilingen goed doen. Drie dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen wint de partij van premier Mark Rutte volgens onderzoeker Maurice de Hond twee zetels. “

  kenny013
  kenny013
  Gast
  15/03/2015 - 17:36 17:36

  Beste Edith,

  Ik denk inderdaad dat het een complot is.
  Van VVD’ers, om in de “under dog” positie te komen en hopen dat mensen uit medelijden op de VVD stemmen.
  Ik heb daar overigens geen bewijzen voor, maar ik vind net als jij dat een “gevoel/idee” genoeg bewijs is.

  MVG,
  Kenny013

  MadDieu, drukt zijn snor
  15/03/2015 - 21:30 21:30

  Als minister van HATSJOE Gezondheid vindt zij vast dat homeopathie terug in de basiszorg moet. Het ‘helpt’ bij zoveel mensen, dat kan geen toeval zijn.

  Die dame gelooft elke kwakzalver.

  Ome Mc
  Lid
  16/03/2015 - 09:18 09:18

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN