More

  RECENTE POSTS

  Dutch Hits Monday – Lisa Geyl

  Ja lieve Retecoollezertjes, uw vertrouwde Hollandse Hits Maandag mag zich stilaan verheugen in een toenemende Internationale belangstelling. Dus zet maar snel een dikke lasbril op voor het aanschouwen van bijgevoegde Texaanse schoonheid met de zinnenprikkelende naam -en ik verzin het echt niet- Lisa Geyl, wiens clipje ik -mocht u dat begrijpelijkerwijs denken- NIET op Pr0nhub heb gevonden.

  Ik beaam direct dat als u het filmpje zonder geluid bekijkt, het oogt als een dertien-in-een-dozijn pr0nfilmpje met een flinterdunne verhaallijn, waarin een schaarsgeklede “lerares” voor de klas staat, waarna een stuk of 10 potige heren het lokaal betreden, zodat u als genre-kenner niet anders verwacht dan dat dit tiental haar terstond in elke lichaamsopening langdurig zal gaan penetreren. Want zo schijnt dat te gaan in pr0nflims heb ik laatst ergens in een oude Panorama gelezen bij de tandarts. In dat opzicht dus volkomen in lijn met de Hollandse Hits Maandag klassieker van Sneerlands bodem: Manita. Lisa Geyl zelf heeft de geijkte zonnebankkop, die paar pondjes meer rond de heupen en ze zingt als een hyena in barensnood, en vergeleken met haar Engelse uitspraak is Jan-Peter Balkenende goldmember van de Cambridge Acadamy.

  En voor alle Hipster-fetisjisten is er nog een aparte versie. De three second rule van onderstaand lied is trouwens een verwijzing naar de tijd die u rest om de uitknop te vinden voordat het bloed u in ritmische stromen uit de oren zal vloeien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  14/03/2016 - 12:37 12:37

  De drie secondenregel is ook voor totaal verwesterde immuunloze verwende mensen. Zelf houd ik de driedagenregel aan. Dat is meteen een goede geheugentrainer (heb ik nou donderdag of vrijdag gebakken aardappeltjes gegeten?).

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  14/03/2016 - 19:11 19:11

  Hier ga je als Amerikaan toch spontaan van op Trump stemmen! Muur nodig om dit buiten te houden! Niet nog meer! NEE NIET NOG MEER!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/03/2016 - 19:28 19:28

  Weinig negers ook in de video…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN