More

  RECENTE POSTS

  Dus u dacht dat Wilders sneu was?

  Denk nog een keer, want Selçuk “Moge Allah je straffen” Öztürk, van de wachtgeldregelingvoorbereidingsclub politieke partij DENK is nog veel veel veel sneuerder.

  Waar Wilders preventief alle mannelijke asielzoekers wil opsluiten in AZC, kopieert de rechterhand van Erdogan in Nederland, Öztürk de lachwekkende boodschap van de grote blonde leider en ramt er zijn eigen agenda vol onwaarheden in.

  Duizenden Nederlandse mannen hebben de afgelopen tijd onschuldige vluchtelingen aangevallen, vernederd, bespuugd en bekogeld. Alle asielzoekers zijn loslopend wild. Nepnederlanders noem ik de mensen die hen aanvallen. We hebben gezien waartoe ze in staat zijn: een racistische kruistocht tegen alles wat anders is.

  Uiteraard, want Selçuk Öztürk en zijn mattie Tunahan Kuzu zijn natuurlijk wel het schoolvoorbeeld van verdraagzaamheid. Oh, en Selçuk, baarden zijn dus niet meer hip hè.

  Meer gekkigheid van Wilders of Selçuk Öztürk op deze site? Dat kan uiteraard, zoals de gebroken verkiezingsbeloften van de PVV, of bijvoorbeeld een stukje verrijking van de Nederlandse taal naar demense toe. Wij vinden het overigens enorm leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  21/01/2016 - 03:47 03:47

  Ik heb sterk het gevoel dat dit een geniale persiflage is op het -helaas wel serieuze- filmpje van Wilders. Zelfde kledij, amateuristische wijze van filmen, locatie en overdrijven als voornaamste kenmerk. Jij zegt sneu, ik zeg geweldige satire.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  21/01/2016 - 09:45 09:45

  Kom op Reet, dit ligt er dusdanig dik bovenop… Hij heeft zelfs de intonatie en de zachte G(eert) er in gegooid!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN