More

  RECENTE POSTS

  “Duitsland mag geen Boeddhistisch land worden”

  Aldus Imam Ahmed el-Tayeb van de Al Azhar universiteit in Caïro. Dat zegt el-Tayeb in een interview, waarin hij ook meldt dat er teveel vluchtelingen naar Europa komen.

  We kijken naar de gezichten van hen die Tibet zijn ontvlucht, vooral die van de vrouwen en kinderen, en we voelen hun leed… en mensen die het beter hebben hebben de verantwoordelijkheid om ze te helpen. Maar tegelijkertijd zijn er inmiddels te veel. Europa, en met name Duitsland, mag geen Aziatisch land worden. Duitsland is Duitsland

  Tevens zegt el-Tayeb dat asielzoekers zo snel terug moeten naar hun eigen land om daar de boel weer op te bouwen, want we kunnen in Europe niet bezig blijven met het opvangen van vluchtelingen uit Tibet!

  Gekkigheid natuurlijk, zoiets zou Ahmed el-Tayed nooit zeggen. Maar de Dalai Lama wel. Die vindt namelijk dat er een stop moet komen op het aantal Arabische vluchtelingen die momenteel richting Europa komen en dat ze zo snel mogelijk terug moeten naar hun eigen land (op dat principe is ons asielbeleid ook gebaseerd):

  from a moral point of view too, I think that the refugees should only be admitted temporarily…The goal should be that they return and help rebuild their countries

  Aldus een man die al ruim 50 jaar niet in zijn eigen land woont en sinds dat moment leeft van giften van anderen. Nu ja, hij zal het vast op een positieve manier bedoelen, maar het komt er nogal verrot uit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  02/06/2016 - 10:18 10:18

  De Dalai Lama is een charismatisch en goed sprekend persoon.
  Tibet is in 1959 geannexeerd door China en dat is niet geheel correct.

  Maar als Tibet weer onafhankelijk zou worden van China, dan wenst niemand (behalve de Dalai Lama en zijn ubermenschen ) dat men teruggaat naar het religieuze kastensysteem van 1959 en eerder. Tibet had (en heeft nog steeds) het laatste officiële kastensysteem in de wereld.
  Het religieuze kastensysteem en de daarvan uitgaande invloeden in de aangrenzende gebieden van China zelf, zijn de motivatie voor de annexatie geweest.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN