More

  RECENTE POSTS

  Duitsland arresteert vijf terrorismeverdachten

  Ten weste van Dresden heeft de Duitse elite-eenheid GSG 9 vijf vermoedelijke terroristen aangehouden bij huiszoekingen. Het gaat om 5 mannen tussen 25 en 39 jaar. Ze worden o.a. beschuldigd van deelname aan een terroristische organisatie, zware mishandeling en een poging tot moord.

  De verdachten zouden onderdeel zijn van “Bürgerwehr FTL360“. Deze groep wordt verdacht van aanslagen op een asielzoekerscentrum in Freital, een alternatief wonen-project in Dresden, het partijkantoor van “Die Linke” en de auto van een raadslid van de stad Dresden. Ook zijn nog leden van de groep gearresteerd omdat ze een auto met vluchtelingenhelpers aanvielen, waarbij onder andere de zoon van Saksische Vice-premier Martin Dülig gewond raakte.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  19/04/2016 - 13:20 13:20

  Maar maar maar, alle terroristen zijn toch moslims?

  wout
  wout
  19/04/2016 - 13:58 13:58

  Nou, dit lijkt me nu echt een groepje terroristen. Georganiseerd, vrij duidelijk standpunt/doel(wit) etc etc. Wel een beetje knullig, matpartijtjes en illegaal vuurwerk, vooralsnog niet helemaal on par met de moslimterroristen. Maar relativisten kunnen het zeker aangrijpen om te relativeren, dat zeker.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN