More

  RECENTE POSTS

  Drooglegging in Dubai Heerst Loeihard

  Ja, je leest het goed, de titel van deze post luidt inderdaad als volgt: “Drooglegging in Dubai Heerst Loeihard”. Maar ik heb het niet over alcoholische versnaperingen.

  Want de drooglegging in kwestie gaat om het Aquaventure Waterpark in het hysterisch grote Atlantis the Palm hotel in Dubai. De reden voor de drooglegging is me niet helemaal duidelijk, het kan bijvoorbeeld voor een stukje onderhoud naar demense toe geweest zijn, maar wellicht ook voor het doel in de onderstaande video: Skaten.

  Hoe dan ook, op 18 januari jongstleden is het park volledig drooggelegd en hebben de Italiaans Alex Sorgente, de Argentijnse Milton Martinez and voormalige Duitser Jan Hoffmann (die nu in de Verenigde Arabische Emiraten woont) van de gelegenheid gebruik gemaakt om het waterpark om te toveren tot het grootste skatepark ter wereld. Dat klinkt ontzettend spectaculair en dat is het ook zoals je op onderstaande video kunt zien. Voor het beste resultaat weer even in full screen en full HD bekijken.

  Heersend staten kan niet alleen in Dubai. Wat te denken van de Trollenroute per skateboard, of snoeihard downhill in Zwitserland. En anders gewoon terug naar de jaren 70 op je skateboard. Meer democratie? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN